Autosloperij Zwolle,

U wilt van u sloopauto af ? De autosloop in Zwolle kan u dan uitstekend helpen met afmelding van uw oude auto. Autosloop Holland is namelijk gespecialiseerd in het milieu vriendelijk demonteren van oudere auto’s. Voornamelijk ELV’s worden door ons ingekocht. Hieronder wordt verstaan auto’s die aan het einde zijn van hun technische levensduur. Vaak auto’s die al op leeftijd zijn en de nodige kilometers hebben afgelegd. Meestal krijgen auto’s op een gegeven moment te maken met problemen; daarnaast behoeft het voertuig goed onderhoud. Wanneer dit niet of zelden gebeurt is er een grote kans dat er op een gegeven moment grotere problemen ontstaan die nog wel te repareren zijn maar wat eigenlijk meer gaat kosten dan wat de auto waard is. Juist naar dit type auto’s zijn wij op zoek.

Demontage voor onderdelen.

Corsa Opel CWanneer wij door u worden gebeld met de vraag wat wij nog voor uw auto kunnen betalen is dit volledig afhankelijk van wat voor auto u te verkopen heeft. Niet elke sloopauto is dezelfde. Veel echte sloopauto’s zullen niet meer opbrengen dan een hoge oud ijzer vergoeding. Dit komt omdat veel onderdelen gewoonweg kapot zijn zoals de motor of de versnellingsbak. Echter niet alle auto’s zijn helemaal versleten; de meeste winst wordt behaald aan de verkoop van gebruikte onderdelen tegen een scherpe tweedehands verkoopprijs. Sommige onderdelen zijn zeer goed geschikt voor de export naar het buitenland. Betreft de auto die u wilt aanbieden een schadewagen dan kunnen de inkoopprijzen wel oplopen tot duizenden euro’s. Dit komt om dat hier juist veel vraag naar is; een goed tweedehands onderdeel voor een fractie van de nieuw prijs van wat u er bij de merkdealer voor moet betalen.

Auto’s worden kosteloos opgehaald.

Als blijk van kwaliteit zijn steeds meer bedrijven zich gaan richten op het verlenen van goede service aan hun klant. Zo ook de autosloperij Zwolle; wij zorgen er namelijk voor dat de auto bij u aan huis wordt opgehaald! Dit is wel zo handig als u er niet meer mee de weg op kunt of mag. Wilt u weten hoeveel waarde wij nog hechten aan uw End of life Vehicel. Meld de auto dan online aan middels het invullen van uw kenteken met bijbehorende contact gegevens. Wij proberen u binnen enkele uren te voorzien voor een direct inkoopbod waar tegen de auto gratis zal worden opgehaald.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.