Sloopauto inkoop

Sloopauto inkoop doen wij dagelijks. Daar zijn wij goed in omdat wij weten wat uw auto waard is. Dat is vaak meer dan alleen maar de oud-ijzer prijs zoals u misschien ten onrechte denkt. Als de auto die u jarenlang zijn diensten heeft bewezen toch echt aan vervanging toe is en het helaas ook geen zin meer heeft om een advertentie te plaatsen op marktplaats omdat de auto versleten is en de APK al of bijna verlopen, dan is het financieel vaak veel verstandiger om hem rechtstreeks van de hand te doen. Dan is het wijs om te zoeken naar een goed inkoopadres. Elke autodealer, handelaar of sloopautobedrijf kan uw auto inkopen en daarna de auto afmelden bij de RDW. U kunt dan gelijk een vrijwaringsbewijs van uw auto krijgen zodat u direct van de verplichting af bent om wegenbelasting te betalen. Let echter goed op want zoals in iedere branche lopen er natuurlijk ook fraudeurs rond. De vraag voor u is dus niet alleen waar u de hoogste prijs krijgt maar ook dat u een betrouwbare inkoper vindt. Als uw auto verkocht moet worden en u zoekende bent naar een betrouwbaar bedrijf met het hoogste bod voor uw auto, dan bent u bij Sloopauto-online aan het juiste adres.

Sloopauto inkoop voor de juiste prijs. Een prijs waar u blij van wordt en een prijs waar wij ook nog wat aan kunnen verdienen. Dat is waar het voor u en voor ons om gaat. Natuurlijk is de prijs sterk afhankelijk van merk, type, bouwjaar en model. Vooral ook de vraag naar bepaalde typen onderdelen bepaalt de hoogte van de prijs. Dat is vaak een kwestie van goed rekenen en tellen. Wij hebben heel veel kennis van elk merk en model maar natuurlijk kan het helpen als u foto’s heeft van de auto. Stuur ons die digitaal met uw aanvraag formulier. Wij krijgen dan een veel beter beeld, want zit er bijvoorbeeld wel of geen schade op, heeft de auto bijvoorbeeld lichtmetalen velgen. Dat soort zaken is ook bij schadeauto’s van belang. Vul het aanvraagformulier in en wij komen bij u terug met een eerlijk bod.

Wij halen overal auto's op

De oudijzer prijs voor uw sloopauto

Sloopauto-online doet u een eerlijk bod. Wij willen het echter ook weer niet mooier voorstellen dan dat het is. Natuurlijk is de waarde van uw sloopauto voor een (groot) deel afhankelijk van de Oud ijzer prijs, maar autoslopers die u niet meer dan dat bieden voor uw auto, die doen u te kort. Uw sloopauto is meer waard. Neem contact met ons en krijg een eerlijke prijs !!

Auto inkoop

Wellicht heeft u helemaal geen sloopauto en is uw auto nog heel goed. Een auto met twee kale banden en een lelijke deuk hoeft nog geen sloopauto te zijn. Pas wanneer de kosten van reparatie en onderhoud hoger worden als de waarde van de auto is het interessant om de auto aan te bieden voor demontage. Mocht u nu in het bezit zijn van een auto die nog eigenlijk wel een aantal jaar mee kan. Dan kunt u de auto ook bij ons aanbieden wij zijn altijd bereid u een vergoeding voor het voertuig te betalen wellicht zijn de goede onderdelen voor ons juiste zeer interessant.

Uw auto snel verkocht

Voor de verkoop tegen de hoogste prijs zal u zelf de auto particulier moeten verkopen. Wij kopen juist auto met gebreken met als doel deze te demonteren op de autosloperij. Hierbij komt dat wij de auto geheel gratis bij u kunnen ophalen! Bij ons maakt het niet uit of nu de koppeling kapot of dat de motor het heeft begeven. Zowel sloopauto ook wel einde levens voertuigen genoemd als schadeauto’s kunt online aanbieden. Aan de hand van uw kenteken date doen wij een automatische OVI kentekencheck zo dat onze inkoper direct al uw voertuiggegevens paard hebben. Na het lezen van uw aanvraag komen wij binnen enkele uren op werkdagen terug met een direct bod. Waar u de auto vandaag nog voor kunt verkopen!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.