Sloopauto laten ophalen, verkopen in Utrecht?

Heeft u besloten dat een snorscooter in de binnenstad toch gemakkelijker is als een auto? Dan zijn wij u graag van dienst. “Sloopauto-online” koopt alle soorten voertuigen op in de regio Utrecht of uw auto nu totaal is versleten of omdat u gewoon van uw auto af wilt. Meestal komen er veel verborgen gebreken aan het licht wanneer de auto naar de garage wordt gebracht voor zijn APK keuring. U wordt dan geconfronteerd met hoge garage kosten. Niet iedereen wil nog zoveel geld spenderen aan zijn oude auto! Wij zijn de partner als het gaat om de inkoop van sloop en demontage auto in de regio Utrecht. Ook voor de gemeentelijke sloopregeling kunt u bij ons terecht.

Xsara 2.0 16vHet maakt voor ons totaal niet uit in welke staat uw auto verkeert; wij doen u graag een bod. Heeft uw auto alleen een technisch probleem, dan kunnen wij u vaak een hoge inkoopprijs geven. Meld uw auto aan via onze website of bel ons op voor direct contact. Het is altijd handig als u de juiste gegevens van de auto bij de hand heeft zodat wij goed kunnen bepalen wat uw auto voor ons waard is. De waarde van een sloopauto kan nogal verschillen. Dit komt omdat men kijkt naar het merk, type en model en voornamelijk het bouwjaar. Niet elk merk is gewild! Niet alle onderdelen van de sloopauto zullen worden verkocht. Het gros van de materialen die in uw auto zijn verwerkt worden hergebruikt en opnieuw toegepast binnen de industrie. Slecht een kleins percentage van de onderdelen wordt daadwerkelijk verkocht of geëxporteerd. Voornamelijk Toyota motoren zijn in Afrika erg gewild!

Naast de inkoop van demontage voertuigen hebben wij ook interesse in schadeauto’s en export voertuigen. Is uw diesel bus u te duur geworden door de als maar stijgende wegenbelasting? Dan doen wij u graag een overname bod! Gaat u hiermee akkoord, dan wordt de auto netjes bij u thuis opgehaald. U ontvangt contant het afgesproken bedrag en een gelding vrijwaringsbewijs in ruil voor een compleet kenteken bewijs. Naast bestel bussen zijn wij voornamelijk op zoek naar grotere zware auto bij voorkeur van een Duits merk. Merken zoals Opel, Volkswagen, BMW maar ook Skoda en Seat zijn gewilde merken in de Oost blok landen!

Uw sloopauto gratis opgehaald in de binnen stad.

Waarom willen wij uw sloopauto kopen? Het antwoord is simpel: Uw auto bestaat voor een groot deel uit metaal. Door de stijgende metaalprijs kunnen wij uw auto goed recyclen. Daarnaast zijn er altijd wel onderdelen die hergebruikt kunnen worden. Zoals de banden, ramen of het kachelmotortje. Het is namelijk veel goedkoper om een gebruikt onderdeel te kopen bij reparatie als nieuw. Daarom geven wij u een goed bod voor uw sloopauto. Daarnaast bieden wij u een gratis ophaaldienst in geheel de binnen stad van Utrecht. Ook als u gebruik wilt maken van de nu geldende sloopregeling voor oude vervuilende voertuigen bent u bij ons aan het juiste adres.

De autosloperij van nu is milieu bewust!

Niet iedereen is bekend met de autosloperij. Als u nog nooit aan uw auto heeft gesleuteld zal u niet eerder op de sloperij zijn geweest! De autosloperij heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Nieuw milieu normen hebben er voor gezorgd dat de autosloop een heus demontage bedrijf is geworden. Inmiddels voldoen alle autosloperijen in ons land aan deze standaard. Zo beschikt het bedrijf over een vloeistof dichte vloer en een voorraad systeem waar een duidelijk administratie in wordt bij gehouden. Met een druk op de knop heeft de eigenaar een volledige massa balans van zijn onderneming met alle ingaande stromen, uitgaande recycling stromen en de verkochte onderdelen. Verschillende autodemontage bedrijven hebben hierdoor bewuste keuzes gemaakt. Men richt zich puur op recycling van oude auto’s of koop duurdere en jongere schade voertuigen voor de onderdelen. De ander richt zich uitsluitend op één automerk, groep en kan hier in zijn klanten uitstekende bedienen!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.