Sloopauto verkopen, ophalen in Schiedam.

Als u er achter komt dat uw auto echt op is, hebben wij de oplossing voor u. Wanneer de auto het niet meer doet, of de APK is verlopen ontvangt u een schrijven van de RDW dat uw auto herkeurd moet worden, dan helpen wij u graag verder. Zeker als het een oude kapotte auto is die eigenlijk niet meer wordt gebruikt kunnen wij u verlossen van uw sloopauto. Sloopauto-online koopt in heel Nederland sloopvoertuigen op, zo ook in de Randstad, Schiedam, Rotterdam. Wij kunnen u nog een leuke vergoeding betalen voor uw auto. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de auto kosteloos wordt afgevoerd. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over die vervelende APK. U kan ook online ons sloopauto-taxatie formulier invullen. Zorg er wel voor dat u de juiste gegevens invult want als uw kenteken niet klopt kunnen wij een verkeerde voorstelling van de zaak krijgen waardoor het bod wellicht te laag is. Natuurlijk zijn wij op werkdagen ook telefonisch bereikbaar mocht u behoefte hebben aan direct contact. Onze inkopers staan u graag te woord.

Uw sloopauto verkopen met vergoeding.

Sloop- en schadeauto’s nemen wij graag van u over. Het maakt niet uit hoeveel schade het voertuig heeft, alles is welkom. De onderdelen worden gesorteerd, en gecontroleerd en kunnen vervolgens in binnen of buitenland weer worden verkocht of hergebruikt. Uw auto zit vol met onderdelen en metalen die hopelijk allemaal kunnen worden gerecycled. Niet alle onderdelen kunnen een tweede keer worden gebruikt; soms is de motor of versnellingsbak echt kapot waardoor deze uitsluitend het oud ijzer kan worden recycled. Het gros van de onderdelen wordt dan ook niet verkocht maar verwerkt voor hergebruik. Hierbij gaat het om het metaal, aluminium maar ook plastic en rubber; dat wordt vandaag de dag opnieuw toegepast! Zeker wanneer uw sloopauto al wat ouder is plus minus een twintig jaar oud, zijn er slecht een paar onderdelen die de autosloop nog zal verkopen. Als voorbeeld een startmotor, een velg of band. Het overgrote deel is echt oud ijzer dat recycled wordt.

Uw sloopauto is geld waard.

Door de economische groei in andere delen van de wereld stijgt de vraag naar metaal en mobiliteit. Er zijn immers nog genoeg mensen die nog niet de beschikking hebben over een eigen auto. Deze stijgende vraag naar delfstoffen maakt dat de ijzer- en metaalprijzen op een hoog niveau staan. Hierdoor is uw auto ook meer waard. Naast bruikbare onderdelen is het grootste deel van uw auto oud ijzer. De ijzerprijs plus opslag bepaalt voor een groot deel de waarde van een sloopauto ten zij het een schadeauto betreft. Natuurlijk is het volledig afhankelijk van merk model en type auto dat u bij ons aanbiedt. Jongere voertuigen met een technisch probleem hebben vaak een hogere rest waarde als bijvoorbeeld een oudere Opel Kadet met veel roest!

Wilt u uw auto aanbieden? Vul ons taxatie formulier in dan komen wij bij u terug met een bod op uw auto. Voor een direct bod kan u altijd bellen met 06-83593429. Wij halen de auto gratis bij u op !!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.