Autosloperij Breda vraagt auto’s voor autodemontage.

Heeft u in Breda of in de omgeving van Oosterhout een sloopauto te koop staan? Onze autosloperij doet u graag een goed bod! Wanneer u bereid bent de auto te verkopen. Ons autodemontage-bedrijf heeft altijd interesse in sloopauto’s of schadeauto’s. Middels onze eigen ophaaldienst worden er wekelijks honderden auto’s opgehaald bij particulieren aan huis. Werkelijk alle modellen en type’s zijn welkom jong of oud is geen enkel probleem. Sloopauto-online geeft u graag een hoge inkoopprijs. Naast sloopauto’s kunt bij ons ook jongere schadeauto’s aanbieden. De onderdelen van een schadeauto zijn vaak veel interessanter dan van een sloopauto! Deze kunnen wij namelijk veel makkelijk verkopen. Vaak is er nog maar een beperkte vraag naar onderdelen van een oudere auto!

De sloopauto ophaalservice in Breda.

Het is tegenwoordig heel gebruikelijk dat kapotte auto’s bij u thuis in Breda worden opgehaald. Hiermee voorkomt u problemen met de politie of uw verzekeringsmaatschappij als u met een APK afgekeurd voertuig naar het demontage bedrijf moet gaan rijden. Het is onverantwoord om met een onveilige auto gebruik te maken van de openbare weg. Wij hebben hier alle begrip voor! Daarom is het geen enkel probleem om de auto bij u thuis op te halen. Sloopauto’s worden opgehaald in de regio Breda, Chaam, Prinsenbeek, Rijen, Etten-Leur, Alpen en Oosterhout. De chauffeur betaalt u altijd contant het afgesproken bedrag. Tevens krijgt u een vrijwaringsbewijs zodat de wegenbelasting wordt stop gezet; u moet alleen nog zelf uw verzekeringsagent contracteren.

Demontage en recycling van uw sloopauto.

Het merendeel van de demontage bedrijven is aangesloten bij tal van landelijke organisaties. De afgelopen jaren heeft deze samenwerking er toe geleid dat de autosloperijen zich verder hebben ontwikkeld en geprofessionaliseerd. Onderdelen worden zorgvuldig gedemonteerd en gecontroleerd op een correcte werking. Hiermee kunnen auto demontage bedrijven garantie geven op een gebruikt onderdeel. Daarnaast moeten wij met zijn alle meewerken aan de Europese doelstelling voor de hergebruik van afgedankte materialen. De autodemontage branche loopt hier in voor op! Bijna 95% van alle grondstoffen die in uw auto zitten verwerkt kunnen worden hergebruikt!

Registratie van sloopauto onderdelen.

Door deze manier van werken lopen Nederlandse autosloperijen voorop in Europa. De Nederlandse sloperijen zijn het meest geprofessionaliseerd. Hiermee moet u denken aan een computer gestuurd voorraadsysteem van alle onderdelen die in het bedrijf aanwezig zijn tot en met een volledige correcte registratie van afmelding en verwerking van gevaarlijke stoffen die uit het autowrak worden verwijderd.

Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel, dan kan het autobedrijf u in één oogopslag vertellen of dit voorradig is of niet. Heeft u zelf een oudere auto waar u geen geld meer aan wilt spenderen. Bel ons dan op! Wij hebben interesse en alle soorten auto’s jong of auto, kapot of hopeloos versleten het maakt niet uit! Ook dan kunnen wij u nog blij maken met een mooie vergoeding en een gratis ophaaldienst bij u aan huis! Ook voor export auto’s of voertuigen met motor schade kunt u ons benaderen op telefoon nummer 06-83593429

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.