Autosloperij, Autodemontage

Autodemontage bedrijven halen gratis uw sloopauto op! Of uw auto nu betrokken is geweest bij een aanrijding of omdat er wegens hoge leeftijd en slijtage niet meer gebruik van kan worden gemaakt. In Nederland hoeft u niet meer te betalen voor het afvoeren van u auto. Veel autosloperijen betalen zelfs geld als u opbelt en vraagt of de auto afgevoerd kan worden naar de sloperij of het autodemontage bedrijf. Afhankelijk van het bouwjaar en het merk en model zijn er altijd demontage bedrijven te vinden die belangstelling hebben voor uw auto. Natuurlijk is het niet leuk als uw auto na jaren trouwe dienst op de sloop belandt. Er is echter veel vraag naar gebruikte onderdelen zoals een koplamp, startmotoren of een uitlaat demper. Hierdoor brengt u auto altijd nog geld op. Aarzel niet en bel gewoon op! U hoort vanzelf of het bod aan uw verwachtingen kan voldoen. Hou echter wel goed in de gaten dat door de laatste beslissingen van het kabinet Rutte II onder andere de wegenbelasting op 1 januari aanstaande wel wee omhoog gaat. Denk daaraan als u nadenkt over het bod dat u is gedaan want als u het bod accepteert snijdt het mes voor u aan twee kanten en verdient u eigenlijk dubbel!!

Autosloperijen en de ophaaldienst.

Over al in Nederland haalt de autosloperij auto's opElke autosloperij beschikt over zijn eigen ophaaldienst. Ook al is uw auto dusdanig kapot, dan nog is het geen probleem om de auto bij u thuis op te halen. Hier worden dan ook geen kosten voor in rekening gebracht. Heeft u een schade auto en is de auto nog geen acht jaar oud, dan kunnen de vergoedingen voor het verkopen van uw auto snel oplopen. Demontage bedrijven hebben namelijk veel belang bij onderdelen van jongere schadevoertuigen. Zowel naar diesel als benzine motoren is er veel vraag. Ook voor oudere auto’s is altijd een juiste vergoeding bespreekbaar, want ook daar bestaat belangstelling voor. In andere delen van de wereld lopen ze in de auto-ontwikkeling nu eenmaal erg achter; daar is veel vraag naar nog goed werkende onderdelen van oude auto’s. Vroeger wilden autosloperijen nog wel eens star zijn als het ging om auto-inkoop. Gelukkig heeft de branche zich sterk geprofessionaliseerd waardoor u als consument steeds beter wordt geholpen. Dit komt onder andere tot uiting in het feit dat autodemontage bedrijven en sloperijen per bedrijf vaak ook zijn gespecialiseerd in één of enkele automerken. De waarde van uw sloopauto is dan ook erg afhankelijk van het merk, type en model.

Auto onderdelen kopen op de autosloperij.

Wanneer u beschikt over twee rechterhanden kunt u veel geld besparen. U moet dan wel bereid zijn uw handen uit de mouwen te steken. Op de autosloperij is een groot aanbod aan tweedehands auto-onderdelen te vinden. Vaak zijn deze onderdelen nog prima bruikbaar. U moet hierbij denken aan de gebruikte autobanden of een tweede hands schokbreker, motorblokken of een versnellingsbak. Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel voor uw auto? Dan is er vanaf nu ook mogelijk om rechtstreeks hier uw onderdelen aanvraag in te dienen. Middels het plaatsen van u onderdelen aanvraag bereikt u meerdere autodemontage bedrijven in het land. De kans is groot dat verschillende bedrijven het onderdeel hebben wat zoekt. De autosloperij zal vervolgens u een gepaste offerte doen voor het onderdeel. U kan vervolgens zelf bepalen bij wie u het onderdeel koopt. Soms is er duidelijk een prijsverschil merkbaar waardoor u de best passende offerte kunt accepteren. Vaak is betalen bij iDEAL en verzenden door heel Nederland, Europa voor de autosloperij geen enkel probleem.

Auto verkopen aan de sloperij.

Wanneer uw auto zijn beste tijd heeft gehad en het niet meer de moeite waard is om de auto te repareren kunt uw uw auto aan het autodemontage bedrijf verkopen. De waarde die voor een sloopauto, demontage auto kan worden betaald is volstrekt afhankelijk van het type voertuig wat u aanbied. De bouwjaren kunnen van belang zijn maar ook het merk, model en wat er precies aan het voertuig mankeert. Mocht u een sloopauto willen verkopen doe dan een geheel vrijblijvende sloopauto taxatie. Aan de hand van uw kenteken gegevens kunnen wij u een overname bod doen. Onze inkoper neemt dan met u contact op en bespreekt met u de mogelijkheden. Sloopauto kunnen altijd kosteloos worden opgehaald.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.