Sloopautos ophalen Spijkenisse, Gratis ophaalservice.

Wanneer de kosten voor een nieuw jaar APK keuring hoger zijn als de waarde van uw auto, kan het interessant zijn de auto aan te bieden op onze website. Wij kopen landelijk SLOOPAUTOS in, zo ook in Spijkenisse en Rozenburg. Bent u eigenaar van een voertuig maar weet u niet goed wat u er mee aan moet. Zijn de kosten voor u te hoog? Heeft u het helemaal gehad met dure reparaties? Wij doen u dan graag een bod. Het maakt voor ons niet uit welk merk auto u aanbiedt. Alle merken auto’s zijn welkom van Volvo tot Skoka, van Trabant tot en met BMW, wij kopen alle merken auto’s in die rijp zijn voor de sloop.

De Autosloperij Demonteert uw auto.

Distributie riem gebrokenWanneer uw auto bij ons wordt aangeboden zorgen wij ervoor dat uw auto op een milieu-verantwoordelijke manier wordt gedemonteerd. Uw auto wordt ontdaan van chemische vloeistoffen zoals brandstof en alle oliën. Maar ook freon wat in de airco wordt toegepast als koelmiddel en zeer schadelijk is voor het milieu. Vervolgens worden de nog bruikbare onderdelen verwijderd. Elk onderdeel krijgt een unieke barcode zodat later snel zichtbaar is welke delen de sloperij op voorraad heeft. Heeft u een auto die u graag snel verkocht wenst te hebben? Neem dan met ons contact op wij doen u geheel vrijblijvend een goed bod. Mocht u akkoord willen gaan met ons bod dan halen wij de auto kosteloos bij u in Spijkenisse op. U krijgt direct betaald en wij verzorgen de afmelding van uw auto. Wanneer de auto is afgemeld bij de RDW betaalt u per eerst volgende werk dag geen motorrijtuigenbelasting meer. U dient alleen nog uw verzekeraar op de hoogte te stellen van de verkoop.

Schadeauto aanbieden aan de autosloperij.

Bent u eigenaar van een relatief jonge auto, bijvoorbeeld jonger als 10 jaar maar heeft u een aanrijding gehad? Dan kunnen wij u vaak een goede inkoopprijs geven. Er is meer vraag naar onderdelen van jongere voertuigen dan van oudere auto’s. De kans is groter dat alle delen worden verkocht. Hierdoor zijn wij bereid u een hogere vergoeding te geven. Het maakt ons niet uit hoeveel schade de auto heeft, wij hebben altijd interesse in uw auto ook al is deze compleet total loss verklaard.

Export auto verkopen of demontage!

Binnen Nederland worden jaarlijks enkele honderdduizenden auto’s vernietig door wel driehonderd verschillende autosloperijen die in ons land actief zijn. Naast dat er veel auto’s door een aanrijding total-loss zijn gereden belandt het over grote deel op de sloop wegens ouderdom. De auto is te duur in onderhoud en is in verbruik al helemaal niet zuinig. De gemiddelde leeftijd van een sloopauto is ongeveer 15 jaar. Jaarlijks wisselt deze leeftijd wat aangezien er door een landelijke of regionale sloopregeling juist meer of minder auto’s voor demontage worden aangeboden. Naast de demontage van auto’s vinden veel voertuigen de weg naar het buitenland. De laatste jaren veel jongere auto’s aangezien men vanaf medio 2006 de BPM retour kan krijgen. Ook oudere auto’s, voornamelijk diesels en bestel bussen, worden veelvuldig geëxporteerd. Wekelijks worden wel honderden auto’s aangeboden op de automarkt in Beverwijk waar kopers vanuit geheel Europa opzoek zijn naar hun “nieuwe” auto!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.