Sloopauto ophalen Oss, Gratis afvoeren!

Wat moet ik doen met mijn sloopauto die in Oss staat? Sloopauto online is de website die u helpt aan het juiste bod op uw auto. Kapot of apk verlopen? geen enkel probleem! Juist voertuigen die niet meer goed zijn kopen wij op. Uw auto zal worden gedemonteerd zodat de bruikbare delen kunnen worden hergebruikt en een tweede leven krijgen. Metalen en ijzer wordt afgevoerd naar één van de shredders in ons land.

Bent u eigenaar van een auto die u graag van de hand zou willen doen? Meld uw auto dan bij ons aan via het taxatie formulier. Vaak hebben wij interesse in uw auto; wij komen dan bij u terug met een inkoop voorstel. Meestal kunnen wij voor elk type of merk sloopauto nog een hoge recycling vergoeding geven. Wij verzorgen dan voor u het transport van de auto uw huis naar de autosloperij! Ook kunt u rekenen op een correcte afhandeling en een geldig vrijwaring bewijs bij overdracht. U krijgt van ons direct contant betaald!

Enkele voordelen die wij u hebben te bieden.

• Direct betaald bij overdracht van uw auto: Contant!
• Geheel regio Oss en Den Bosch gratis afgehaald.
• Landelijke dekkend netwerk van autodemontage bedrijven.
• Zes dagen per week bereikbaar 24/7 online taxatie
• Vrijblijvende sloopauto-taxatie gratis advies!

Twijfelt u of uw auto wel rijp is voor de sloop?

de motor start alrijdNatuurlijk is het nooit leuk om je auto aan de autosloperij te verkopen. Je weet immers dat de auto die je jarenlang van trouwe dienst is geweest gedemonteerd gaat worden. Wij worden dan ook regelmatig gebeld met de mededeling: de auto is nog heel goed, “ het is niet echt een sloopauto” vaak is de leeftijd dan van cruciale rol. De gemiddelde leeftijd dat een auto voor demontage wordt aangeboden is plus minus vijftien jaar oud. Meestal kunnen wij voor jongere auto’s meer betekenen. Daarnaast is het model en type erg belangrijk soms betreft het al een oldtimer maar ook dan is het van belang of het een LPG of diesel is of een regelrecht schuur vondst, oldtimer met extreem veel reparatie werk!

Ook al is de auto verouderd dat wil niet zeggen dat de auto hopeloos is versleten. Oudere auto’s worden echter steeds minder populair. Vroeger werden studenten nog blij met de oude auto van een oud Omatje. Tegenwoordig is het hebben van een auto een te grote last waar niet iedereen vrolijk van wordt. Hierdoor ontstaan nieuwe trends zoals het huren of verhuren van je auto! Wij zijn ons er echter ook van bewust dat uw auto niet direct voor demontage in aanmerking hoeft te komen. Ook voor tweedehands auto’s of leuke occasions kunnen wij u een direct handels bod geven. Wellicht is juist uw auto nog voor de export interessant.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.