Autosloop, Is uw auto echt op!

De laatste rustplaats voor uw auto is de autosloperij. Op de autosloop worden auto’s gesloopt voor de onderdelen en het oud ijzer. De afgelopen jaren heeft de sloperij zich verder ontwikkeld; niet alleen de auto’s worden moderner maar ook de demontage van oude auto’s gaat op een zeer professionele manier. Steeds meer onderdelen in uw auto worden aangestuurd door een computer. Ook het autodemontage bedrijf heeft niet stilgestaan maar is in een sneltreinvaart meegegroeid tot een heus milieu verantwoordelijke sloperij. Mede hierdoor kunnen de Europese recycling doelstellingen worden behaald. Waar vroeger alleen het oud-ijzer werd hergebruikt kunnen tegenwoordig ook andere materialen zoals glas, koper en aluminium ook ook verschillende kunststoffen en vezels worden hergebruikt. Dit maakt dat bijna 95% van uw oude auto opnieuw kan worden toegepast in consumentengoederen.

Hybride auto’s slopen? Geen oude auto!

Deze BMW 320 kan naar de autosloopNiet alleen oude kapotte auto waarvan de reparaties te veel geld kosten belanden op de sloop. Nog steeds vinden er veel aanrijdingen plaats. Hierdoor raken ook moderne auto’s beschadigd. Wanneer de auto te veel schade heeft opgelopen worden deze verkocht aan de sloperij. Het slopen van dit soort compleet total-loss auto’s is dan de enige mogelijkheid. Voor de sloperij kunnen jonge schadeauto’s zeer interessant zijn. De onderdelen zijn vaak nog erg geliefd waardoor deze goed als tweedehands onderdeel kunnen worden verkocht. Voordat de bruikbare onderdelen kunnen worden aangeboden zal de auto volledig moeten worden gestript. Bij moderne auto’s waaronder ook hybride voertuigen vraagt dit de nodige technische kennis. Het is immers geen standaard accu meer die hierin is verwerkt. Meestal is er binnen de autosloperij wel een medewerker aanwezig die juist voor dit soort auto’s een cursus heeft gevolgd. De demontage van elektrische voertuigen is binnen de autosloop volop in ontwikkeling. Dit gaat niet meer gepaard met een breekijzer of ijzerschaar maar met de juiste kennis en kunde om de elektrische onderdelen goed en zorgvuldig te kunnen demonteren. Want doet u dit op de verkeerde manier dan kan hierdoor het onderdeel beschadigen.Door professionele demontage kunt tweedehands auto onderdelen kopen met garantie. Onderdelen worden dan ook volledig getest op functionaliteit en werking! U weet dus zeker dat het onderdeel goed is! Niet alleen consumenten maken gebruik van tweedehands auto onderdelen. Ook garagebedrijven en autoverzekeraars. Zo zijn er all risk polissen ontwikkeld waarbij de auto voor zo ver als dit kan zoal worden hersteld met tweedehands auto onderdelen. Hiermee bespaart u premie maar bent u er toch van verzekerd dat de auto vakkundig zal worden gerepareerd in geval van schade.

Uw auto naar de sloop.

Heeft u een auto die eigenlijk niet meer het daglicht kan verdragen? Wij kopen alle merken auto’s; ook voor uw auto kunnen wij een eerlijke demontage vergoeding geven. Dit kan zowel een sloopauto zijn of een schadeauto. De meeste auto’s belanden op de sloop doordat de kosten voor een reparatie of APK de dagwaarde van de auto doen overstijgen. Direct verkopen als sloopauto is dan vaak de beste oplossing. De auto heeft dan gewoon zijn beste tijd gehad. Wilt u uw kapotte auto verkopen? Meld hiervoor uw auto aan op deze website. Wij betalen een eerlijke restwaarde vergoeding voor uw sloopauto, en voor jongere courante schadeauto’s kunnen hoge inkoopprijzen worden betaald.Onze inkopers bekijken graag uw aanvraag en komen bij u terug met een direct overnamebod.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.