Autosloop, Is uw auto echt op!

De laatste rustplaats voor uw auto is de autosloperij. Op de autosloop worden auto’s gesloopt voor de onderdelen en het oud ijzer. De afgelopen jaren heeft de sloperij zich verder ontwikkeld; niet alleen de auto’s worden moderner maar ook de demontage van oude auto’s gaat op een zeer professionele manier. Steeds meer onderdelen in uw auto worden aangestuurd door een computer. Ook het autodemontage bedrijf heeft niet stil gestaan maar is in een sneltreinvaart meegegroeid tot een heus milieu verantwoordelijke sloperij. Mede hierdoor kunnen de Europese recycling doelstellingen worden behaald.

Hybride auto’s slopen? Geen oude auto!

Deze BMW 320 kan naar de autosloopNiet alleen oude kapotte auto waarvan de reparaties te veel geld kosten belanden op de sloop. Nog steeds vinden er veel aanrijdingen plaats. Hierdoor raken ook moderne auto’s beschadigd. Wanneer de auto te veel schade heeft opgelopen worden deze verkocht aan de sloperij. Het slopen van dit soort compleet total-loss auto’s is dan de enige mogelijkheid. Voor de sloperij kunnen jonge schadeauto’s zeer interessant zijn. De onderdelen zijn vaak nog erg geliefd waardoor deze goed als tweedehands onderdeel kunnen worden verkocht. Voordat de bruikbare onderdelen kunnen worden aangeboden zal de auto volledig moeten worden gestript. Bij moderne auto’s waaronder ook hybride voertuigen vraagt dit de nodige technische kennis. Het is immers geen standaard accu meer die hierin is verwerkt. Meestal is er binnen de autosloperij wel een medewerker aanwezig die juist voor dit soort auto’s een cursus heeft gevolgd. De demontage van elektrische voertuigen is binnen de autosloop volop in ontwikkeling. Dit gaat niet meer gepaard met een breekijzer of ijzerschaar maar met de juiste kennis en kunde om de elektrische onderdelen goed en zorgvuldig te kunnen demonteren. Vaak bestaat er de mogelijkheid om het gebruikte onderdeel met garantie te kopen. Onderdelen worden dan ook volledig getest op functionaliteit en werking!

Uw auto naar de sloop.

Heeft u een auto die eigenlijk niet meer het daglicht kan verdragen? Wij kopen alle merken auto’s; ook voor uw auto kunnen wij een eerlijke demontage vergoeding geven. Meld hiervoor uw auto aan op deze website. Onze inkopers bekijken dan uw aanvraag en komen bij u terug met een bod.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.