Sloopauto verkopen Oosterhout, kosteloos ophalen.

Bent u er achter gekomen dat uw auto een grote reparatie moet ondergaan met hoge kosten? Besteedt u dit geld liever aan een andere leuke occasion? Dan bent u bij “Sloopauto-online” op de juiste plek. Wij kopen landelijk sloopauto’s en schadevoertuigen in. Heeft u een auto waarvan de APK is verlopen of een voertuig met dusdanig groot technisch probleem dat u er niet meer op een veilige manier de openbare weg mee op kunt? Wij kopen uw auto graag in en geven u een eerlijke vergoeding. Wij zorgen dat de auto bij u thuis wordt opgehaald. Daarnaast geven wij u een leuke vergoeding voor uw oude auto. De prijs die wij voor de auto kunnen betalen is afhankelijk van verschillende factoren zoals het merk, bouwjaar en model. Wellicht is juist uw auto nog geschikt voor de export waardoor wij u een nog beter handels bod kunnen doen.

Wij kopen alle merken sloopauto’s.

Slecht weinig kilometersHet maakt niet uit welk merk auto u heeft, alle merken zijn welkom. Natuurlijk is er wel een prijsverschil tussen een Fiat en BMW. De auto’s worden ingekocht voor demontage of export. Veel onderdelen van uw oude auto kunnen nog worden gebruikt. Uw auto wordt eerst ontdaan van alle vloeistoffen zoals olie, benzine en koelvloeistof, want dit mag niet in het milieu terecht komen. Nadat alle vloeistoffen zijn verwijderd kan de daadwerkelijke demontage beginnen. De bruikbare onderdelen worden verwijderd en gecontroleerd op functionaliteit. Schuim- en kunststoffen kunnen worden afgevoerd als afval. Helaas zijn niet alle materialen herbruikbaar. Op dit moment wordt 95% procent van alle materialen die zich in het voertuig bevinden hergebruikt. De vraag is hoe ver men moet willen gaan want ook de laatste 5% procent herbruikbaar materiaal uit de sloopauto halen kost erg veel energie en geld.

Aarzel niet: Beschikt u over een auto waar u graag van af wilt. Wij nemen hem graag van u over. U kan ons bellen of ons sloopauto-taxatie formulier invullen. Mochten wij uw auto interessant vinden dan komen wij bij u terug met een bod. Hiervoor wordt de auto opgehaald op een moment dat het u uitkomt. Zodat wij in goed overleg met u een ophaal afspraak kunnen in plannen.

De leeftijd van een sloopauto.

De laatste jaren worden redelijk veel sloopauto’s voor demontage aangeboden. Dit komt mede door de subsidie regelingen van de Nederlandse gemeente. Zo mag u niet meer in de binnenstad van Utrecht komen met uw vervuilende diesel. Inwoners van de binnenstad met een vervuilende diesel auto hebben een schrijven gekregen dat zij extra subsidie konden verkrijgen wanneer men een andere auto kocht. Mede door dit soort regelingen zijn veel auto’s van dertien, veertien jaar oud eerder op de sloop terecht gekomen. De auto’s waren nog in prima staat maar worden hierdoor vroegtijdig gedemonteerd!

Uit cijfers is gebleken dat veel autobezitters de afgelopen jaren zijn blijven doorrijden in hun huidige auto. Door de Euro crisis hebben veel particulieren hun hand op de knip gehouden waardoor de auto nog een jaartje langer zijn diensten heeft mogen bewijzen. Mening autosloperij krijgt hierdoor veel auto’s binnen van medio 1995 t/m 1998 voornamelijk de kleine boodschappen wagentjes als een Ford Ka, Renault Twingo en Ford Fiesta belanden de laatste jaren veelvuldig op de sloop! Ook voor dit type voertuigen kunt u bij ons nog een eerlijke vergoeding terug krijgen!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.