Sloopauto ophalen Zoetermeer, Gratis ophaaldienst.

Wanneer u tot de conclusie moet komen dat het tijd wordt om afstand te doen van uw auto bent u bij “sloopauto- online” aan het juiste adres. Wij halen namelijk ook sloopauto’s op in Zoetermeer. Het kan zijn dat u afstand wilt doen van uw auto door een aanrijding of omdat de auto apk is afgekeurd. Niemand heeft zin in onverwacht hoge kosten! Vaak is direct verkopen van uw auto zo gek nog niet! Wij kopen alle merken en modellen auto’s die gedemonteerd, gesloopt mogen worden! Juist auto’s die aan het einde van hun technische levensduur zijn, zijn bij ons van harte welkom! Wij halen in geheel Nederland sloopauto’s op. Uw auto wordt gratis opgehaald daarnaast krijgt u een eerlijke vergoeding op uw oude auto en zullen wij de auto correct afmelden bij de RDW!

Direct geld voor uw sloopauto in Zoetermeer.

Deze auto is echt helemaal versletenUw auto laten afvoeren is geen enkel probleem. Het zou echter wel leuk zijn als u meer terug kreeg voor uw auto dan de kosten van één maand vaste lasten. Vaak worden autobezitters teleurgesteld als zij hun auto willen aanbieden voor demontage. Dit komt omdat er nog steeds autosloop bedrijven zijn die kosten in rekening brengen voor het transport. Bij sloopauto-online wordt uw auto altijd gratis opgehaald. Het maakt niet uit of uw auto in Scheveningen of Rijswijk staat. Wat wel van belang; is het merk, type en model van uw auto. Daarnaast speelt het bouwjaar van uw auto een belangrijke rol. Het is dan ook handig als u alle gegevens bij de hand heeft zodat u de juiste informatie voor handen heeft wanneer u uw auto bij ons aanbiedt. Wij doen u graag een bod waarmee u kunt gaan rekenen!

Uw schadeauto aanbieden in Zoetermeer.

Ook uw schadeauto is meer waard. Laat u niet afschepen met 50 euro.!! Uw sloopauto zit vol bruikbare onderdelen zoals een startmotor en een dynamo. Voertuigen vanaf de jaren 90 beschikken al snel over een katalysator. Afhankelijke van het juiste type en model is een katalysator veel geld waard. Helaas zijn er ook varianten bij die net zoveel waarde hebben als de oud ijzer prijs. Een eerlijke maatstaaf voor de waarde van een oude kapotte auto is het gewicht van het voertuig maal de oud ijzer prijs plus een opslag. Natuurlijk is dit per auto en model verschillend want niet alle onderdelen zullen worden verkocht. Het gros wordt vernietigd en hergebruikt. Binnen Nederland halen de auto demontage bedrijven een recycling percentage van wel 95%. Ook de export van tweede hands auto’s is een veel voorkomend begrip! Wellicht is juist uw auto, of de onderdelen, hiervoor uitstekend geschikt! Bel direct voor een bod op uw auto! Ook voor export auto’s en schadevoertuigen betalen wij hoge inkoopprijzen!

Onderdelen zoeken voor uw auto?

Gaat u zelf uw auto repareren? Wanneer u beschikt over twee rechterhanden kunt u veel geld besparen! De autosloperij is de plek voor goede tweedehands auto onderdelen voor een betaalbare prijs. Vaak is het ook mogelijk garantie te verkrijgen op het tweede hands auto onderdeel! Onderdelen die u zoal op de sloperij kunt vinden zijn startmotoren, aandrijfassen maar ook gebruikte auto banden en accu’s!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.