Sloopauto ophalen Zuid-Holland, Gratis ophaaldienst

Is de APK van auto verlopen, of is de auto afgekeurd ? U heeft te horen gekregen dat het u honderden euro’s gaat kosten om de auto goedgekeurd te krijgen? Maar eigenlijk wilt u zoveel geld niet meer investeren in uw auto. “Sloopauto-online.nl” koopt landelijk voertuigen in die geschikt zijn voor demontage. Binnen Nederland belanden jaarlijks een paar honderdduizend auto’s op de sloop! Via ons kunt u nog geld ontvangen voor uw sloopauto daarnaast halen wij de auto kosteloos bij u aan huis op. Wij halen regelmatig voertuigen op in Zuid-Holland en omgeving. Het maakt niet uit wat voor auto u bij ons aanbiedt. Wij hebben interesse in alle merken voertuigen van Duitse tot en met Franse merken auto’s zelfs een oude Lada kunt aan ons kwijt.

De waarde dat één einde-levens-voertuig nog heeft is afhankelijk van verschillende factoren. Hoe courant is het model, wat is de kilometerstand, en wat zijn de gebreken aan de auto! De gemiddelde leeftijd van een sloopauto bedraagt ongeveer zestien, zeventien jaar. Maar ook jongere en oudere auto’s worden voor demontage aangeboden. Zoals een schadeauto die total loss is verklaard. Om de waarde van uw sloopauto vast te stellen zal onze inkoper met u een taxatie verzoek doorlopen. Zo kunnen wij beter de staat, de waarde van uw auto bepalen. Ook als uw auto nog geen sloopauto is maar wellicht nog verkocht kan worden als occasion zullen wij u dit kenbaar maken. Vaak kunnen wij voor export auto’s of handels voertuigen u een hoge inkoopprijs betalen.

Uw sloopauto verkopen in Zuid-Holland.

Peugeot door geroest!Wij voeren uw sloopauto snel af in geheel Zuid-Holland. Meestal kunnen wij u een vergoeding geven voor het mogen afvoeren van uw oude auto. Vaak worden auto bezitters teleurgesteld als zij hun auto willen aanbieden voor autodemontage. Wij proberen u een zo goed mogelijk bod te geven zodat wij de auto van u mogen overnemen. Meestal is ons bod hoog genoeg dat er een afspraak kan worden gemaakt op een voor u zo gunstig mogelijk tijdstip. Wilt u weten hoeveel uw auto nog op zal brengen? Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord. Onze ophaaldienst is actief in de regio Zuid-Holland. Gaat u akkoord met een overname bod dan kunnen meestal binnen 48 uur de auto bij u aan huis ophalen. Wij verzorgen dan voor u de administratieve handelingen en betalen u contant! Ook in de steden Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer kunnen wij uw sloopauto afvoeren

Schadeauto’s aanbieden.

Naast oudere voertuigen die aan het einde zijn van hun technische levensduur, hebben wij veel interesse in jonge schade voertuigen. De onderdelen ervan zijn jonger en kunnen eerder worden verkocht. Heeft u een auto met schade of een technisch probleem, wij kopen deze graag van u . Onze chauffeur komt het voertuig bij u in Zuid-Holland ophalen en het overeengekomen bedrag wordt direct aan u uitbetaald. Natuurlijk met een eerlijk vrijwaringsbewijs zodat u uw verzekeraar kunt inlichten. Naast ongeval auto’s kunt u bij ons ook terecht met auto met technisch problemen zoals een lekke koppakking of een slippende automatisch versnelling-bak. Ook diesel met een hoge kilometerstand zijn bij ons van harte welkom!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.