Sloopauto ophalen Zeeland, De ophaaldienst

Stottert uw auto? Is de uitlaat lek? Zijn er zoveel problemen aan uw wagen dat u er niet meer normaal mee de weg op kan? Dan kunnen wij u blij maken met een leuke vergoeding voor uw oude auto, die wij ook nog eens kosteloos bij u aan thuis kunnen ophalen. Ook in Schouwen Duiveland of Yerseke is onze chauffeur actief. Wij bieden u een gratis ophaaldienst in geheel de provincie Zeeland. Daarnaast geven wij u meer dan oud ijzer voor uw sloopauto! Metalen en grondstoffen worden door de opkomst van nieuwe markten steeds schaarser. Uw auto is bijna volledig van metaal. Naast ferro en non ferro metalen zit uw auto vol met onderdelen die wij graag willen demonteren en exporteren naar Noord-Afrika of Oost Europa. Helaas is niet elke auto geschikt voor de export voornamelijk Japanse auto’s zijn zeer gewild. Ook voor zware, dikke diesel auto’s en bedrijfswagen kopen wij op!

Uw sloopauto online aanmelden voor en bod.

Peugeot sloopauto apk verlopen Bent u in het bezit van een oudere auto dan doen wij u graag een inkoopvoorstel. Bel ons op voor een direct bod of meldt uw auto aan middels ons online taxatie formulier. Binnen het uur nemen wij contact met u op om vrijblijvend een sloopauto taxatie te verrichten. Betreft uw auto een schadeauto dan zullen wij u vragen enkele foto’s via email of whatsapp aan ons te verzenden. Zo kunnen wij sneller de waarde en de nog bruikbare onderdelen van uw auto bepalen! Heeft u recht op door transport omdat u over een prima auto verzekering beschikt? Meld dit dan aan de inkoper wij zullen hier rekening mee houden! Ook oudere auto’s kunnen indien nodig per kraanwagen worden afgevoerd; u moet dan echter wel rekening houden met een langere ophaaltijd!

Het gratis laten afvoeren van uw auto.

Wanneer wij uw auto kopen wordt u achteraf niet geconfronteerd met een rekening voor het transport. Het ophalen is gratis in geheel Zeeland! Wij begrijpen heel goed dat u met een kapotte auto niet meer de weg op wilt. Daarom komen wij naar u op het moment dat het u schikt. Het ophalen van uw auto doen wij als blijk van goede service, daarbij komt dat auto’s zonder geldige APK keuring niet meer mogen deelnemen aan het verkeer. Doet u dit als nog, dan riskeert u een boeten tevens bent u bij een verkeer ongeval niet verzekerd.

APK verlopen pas op voor de bekeuring.

Let op de RDW bekeurt ook auto eigenaren automatisch wanneer uw APK keuring al enige tijd is verlopen! Wij spreken dan ook vaak genoeg mensen die voor langere tijd op vakantie zijn geweest en meerdere bekeuringen moeten aantreffen op de deurmat!

Auto papieren bij verkoop.

Kopen wij uw auto dan moet u beschikken over alle voertuig documenten. Dit kan zijn een kentekencard inclusief complete tenaamstellingscode of het papieren kenteken bewijs dat bestaat uit drie delen. Mocht u uw kenteken bewijs niet meer kunnen vinden dan bestaat er altijd een mogelijkheid om online alsnog een demontage code aan te vragen. Bespreek dit met uw inkoper!

Bedrijfswagens en bestelbussen gevraagd.

Bent u in het bezit van een oudere bedrijfswagen dan kunnen wij u vaak een hoge vergoeding geven. Er is in Nederland maar ook daarbuiten een grote vraag naar onderdelen van werkmateriaal zoals bussen, sprinters en bakwagens. Ook bestelbussen met een kapotte versnellingsbak of een lekkende verstuiver kunt u online aanbieden voor een goed bod of bel direct met uw opkoper.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.