Sloopauto verkopen Overijssel, Gratis ophalen.

Bent u tot de conclusie gekomen dat het tijd wordt om afstand te doen van uw auto? Dan bent u bij sloopauto online aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van demontage voertuigen, auto’s die technische mankementen hebben of APK zijn afgekeurd. Bent u eigenaar van een auto die u niet meer via de reguliere weg kunt verkopen, dan doen wij graag een bod op uw auto.

Wij kopen in geheel Nederland auto’s in van bijna alle type en merken. De prijs is voor een groot deel afhankelijk van het merk auto en het bouwjaar en de eventuele gebreken die het voertuig vertoont. Ook auto’s die betrokken zijn geweest bij een verkeersongeval kopen wij op. Staat uw auto in Overijssel dan halen wij het voertuig bij u thuis op. U ontvangt het over een gekomen bedrag en een eerlijk vrijwaringsbewijs zodat u de verzekering kun inlichten.

Uw auto afvoeren naar de sloperij in Overijssel.

Het gros van de voertuigen dat via deze weg bij ons binnen komt wordt uiteindelijk gedemonteerd. Is uw auto geschikt voor export dan kan het zijn dat het voertuig word aangeboden aan het buitenland. Helaas is niet elke auto hiervoor geschikt. Heeft u een Bus of Bedrijfswagen dan is deze eerder geschikt voor Export dan voor demontage; natuurlijk is het afhankelijk van de staat waarin de auto zich bevindt.

Startmotor werk niet
schadeauto’s zijn vaak lastig te verkopen; niet iedereen heeft de kennis en kunde om een auto goed te herstellen. Daarbij zijn de kosten en de tijd die ermee gemoeid gaan vaak ook een overweging om de auto wel of niet te herstellen. Een vervelende deuk op een moeilijk bereikbare plaats is ook voor de ervaren restaurateur niet onzichtbaar te herstellen. Wilt u uw auto aanbieden, vul dan het formulier in. Wij komen snel terug met een eerlijk handelsbod op uw auto. Het is vaak moeilijk genoeg om uw auto die u jaren lang zijn dienst heeft bewezen van de hand te doen. Vaak gegeven wij u echter een prijs waar u gelijk ja tegen zegt, zeker als u zich realiseert dat u verder geen hoge kosten meer hebt en over de problemen met de auto ook geen zorgen meer.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.