Autosloperij Roosendaal, Uw sloopauto verkopen

Wanneer uw auto in Roosendaal kapot is of APK is afgekeurd, kan u het voertuig aanbieden bij de autosloperij. Meestal is het demontage bedrijf bereid een goed inkoopbod te doen op uw auto. De onderdelen van uw auto kunnen wellicht worden doorverkocht. Natuurlijk is dit afhankelijk van wat voor auto u heeft te verkopen. Belangrijk is het merk, type en model; daarnaast is het van belang of het een benzine of diesel voertuig is. Naast de eventueel nog goede onderdelen die op uw auto zitten bestaat uw auto voor het overgrote deel uit oud ijzer. De autosloop zorgt ervoor dat deze metalen op een duurzame manier worden hergebruikt. Veel onderdelen worden namelijk niet meer verkocht waardoor recycling van de grondstoffen de enige mogelijkheid is. Naast het metaal bevinden zich ook andere materialen in uw sloopauto. Zoals rubber auto banden, aluminium velgen en enkele meters kabelboom. Al deze materialen worden op een zorgvuldige manier verwijderd en hergebruikt. Bent u eigenaar van een sloopauto of heeft u geen zin meer in de dure reparatie? Wij kopen landelijk auto’s op voor de autosloperij. Ook in Roosendaal kunnen wij uw sloopauto snel afvoeren. Wij betalen u contant en melden uw auto direct af bij de RDW!

Uw auto aanbieden bij de sloperij.

Oude Markt RoosendaalHet aanbieden van uw auto is heel eenvoudig. Als u middels ons taxatie formulier uw gegevens achter laat zal een van onze inkoop medewerkers uw demontageaanvraag bekijken. Meestal nemen wij telefonisch met u contact op zodat wij een beter beeld kunnen krijgen van de staat van uw auto. Indien mogelijk doen wij u direct een bod. Hiervoor halen wij de auto kosteloos bij u aan huis op .Verwacht geen Marktplaats prijzen; sloop. demontage voertuigen worden lager gewaardeerd als een soortgelijke auto met een vol jaar apk keuring. Wij kopen immers kapotte auto’s op! Vaak lopen de kosten van reparatie zover op dat de meeste aanbieders blij zijn met het overname bod dat door ons wordt gegeven. Hierbij halen wij de auto gratis bij u thuis op ook in Wouw, Zegge en Oud-Gastel is onze ophaalservice actief. Het afgesproken bedrag wordt contant aan u betaald! Daarnaast zorgen wij ervoor dat u een RDW erkend vrijwaringsbewijs ontvangt. Zodat u per eerst volgende werkdag geen motorrijtuigen belasting meer betaalt.

Schadeauto verkopen aan de autosloperij.

Wij hebben niet alleen interesse in einde levens voertuigen of sloopauto’s. Ook schadeauto’s of voertuigen met hoge kilometerstanden kopen wij graag in. Vaak kunnen wij voor dit type auto’s meer betekenen. De onderdelen van een schadeauto zijn voor ons veel interessanter, er is immers meer vraag naar onderdelen van een jonger bouwjaar als van oudere sloopauto’s. Dit ziet u dan ook direct terug in de prijs. De waarde van een jonge schade wagen kan bij ons flink oplopen! Natuurlijk wordt ook uw schadeauto door ons opgehaald. Heeft u recht op door transport dan houden wij hier natuurlijk rekening mee!

Auto met grote technisch problemen kopen wij ook op!

Naast schadeauto’s kopen wij ook voertuigen met technische problemen of een hoge kilometerstand. Heeft u een auto met een kapotte motor of een slippende versnellingsbak, dan kunt u deze gerust bij ons aanbieden; juist naar dit soort auto’s zijn wij op zoek. Ook bedrijfswagens, bestelbussen kunnen worden aangeboden voor een direct handelsbod! Meestal bepaalt het merk en type voertuig of dat deze eventueel geschikt is voor export of juist voor demontage!

Direct een bod ontvangen op uw sloop of schade auto? Bel ons of vul online het vrijblijvende taxatie formulier in. Wij zullen uw auto dan direct bekijken.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.