Autosloperij Bergen op zoom, de autosloop

Woont u in Bergen op Zoom en wil het u maar niet lukken om uw auto met mankementen te verkopen. Wij van sloopauto-online kunnen u wellicht helpen. Wij kopen in geheel Nederland sloop en demontage voertuigen op voor de autosloperij. Is uw auto APK afgekeurd en heeft u te horen gekregen dat u honderden Euro’s kosten moet gaan maken om vervolgens nog een jaar de weg op te mogen. Veel particulieren, consumenten gaan dan liever op zoek naar een goede occasion. Vaak verkoopt men dan de auto aan de autosloperij!

Onze autosloperij doet u graag een overname voorstel. Wanneer uw gegevens achterlaat zal een van onze ervaren inkopers de demontage aanvraag van uw auto bekijken. Hopelijk kunnen wij u blij maken met een goed overname bod. De prijs van het voertuig is niet alleen afhankelijk van de brandstof. Maar het merk, bouwjaar en model is voor ons van belang. Gaat u akkoord met ons overname voorstel dan halen wij de auto gratis bij u in Bergen op zoom op. Reeds honderden auto bezitters gingen u voor! Bij ons kunt u rekenen op een goede prijs voor uw oude kapotte auto. Tevens zorgen wij er voor dat alle administratie handelingen door ons worden verzorgd; u hoeft alleen nog maar uw verzekeraar op de hoogte te stellen van de verkoop!

De Ophaalservice van Autosloperij Bergen op zoom.

Hoe werkt onze sloopauto ophaaldienst: Vaak worden consumenten helemaal enthousiast als wij hen kunnen melden dat de auto kosteloos kan worden afgevoerd en u ook nog eens geld retour krijgt voor het afstaan van uw sloopauto. Wanneer u akkoord bent gegaan met ons bod zal onze chauffeur een afspraak met u maken, dit gebeurt in goed overleg met uw agenda! “ Wij komen langs wanneer het u schikt” Meestal heeft onze inkoper u gevraagd of er een compleet kentekenbewijs aanwezig is zodat wij de administratieve last snel kunnen afhandelen. Bent u het kentekenbewijs of tenaamstellingscode kwijt? Ook dan kunnen wij uw auto alsnog afmelden bij de RDW! “Meld dit echter wel even”!! Wanneer u het compleet kenteken bewijs kunt overhandigen inclusief het overschrijvingsbewijs wordt het afgesproken bedrag contant aan u uitbetaald. U ontvangt direct daarna een geldig vrijwaringsbewijs zodat u geen wegenbelasting meer hoeft te voldoen. Ook zal u niet meer worden aangeschreven voor het eventueel niet meer hebben van een geldige APK keuring. U hoeft alleen nog maar uw verzekeraar te informeren over dat uw auto is verkocht.

De Autosloop, Autosloperij voert uw sloopauto af!

Volvo met kapotte motorAuto’s hebben niet het eeuwige leven. Vaak is er iets goed kapot en is reparatie geen optzie meer. Ook kan de jaarlijks terugkerende APK keuring grote verrassingen veroorzaken. Hierdoor belanden jaarlijks een paar honderdduizend auto’s op de sloop! Allemaal auto’s die teveel problemen vertonen waar de voormalig eigenaar geen zin meer in had. Wanneer een sloopauto bij het autodemontage bedrijf wordt binnen gebracht plaats men de auto tijdelijk op een vloeistof dichte vloer zodat lekkende vloeistoffen niet in de bodem terecht kunnen komen. Als eerste wordt de accu verwijderd zodat er geen kortsluiting kan ontstaan met brand als gevolg. Genoeg autosloperijen zijn door dit probleem in vlammen op gegaan!

Pas dan kan de daadwerkelijke demontage van uw auto beginnen. Als eerste zal de monteur een check list na lopen.. zodat hij direct weet welke belangrijke onderdelen kapot zijn, de motor versnellingsbak maar ook de kachel ventilator en het ruitenwisser motortje zijn onderdelen die een sloperij veelvuldig verkoopt! Hierna worden alle vloeistoffen uit de auto gepompt. Dit voorkomt dat bij eventuele lekkages er alsnog olie of chemische stoffen in de bodem terecht komen. Vervolgens kunnen goede onderdelen worden verwijderd en metalen worden afgevoerd. Vaak belandt de auto enkele maanden op zijn laatste rustplaats waar eventueel geïnteresseerden de benodigde onderdelen kunnen demonteren

Onderdelen zoeken op de sloperij!

Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel, dan kan het autobedrijf u vaak in één oogopslag vertellen of dit voorradig is of niet. De meeste autosloperijen in Nederland en regio Bergen op Zoom beschikken over uitgebreide voorraad administratie zodat men snel en eenvoudig kan zien of een onderdeel aanwezig is op de sloperij! Omdat bedrijven met een hoge continuïteit van snel lopende onderdelen willen kunnen blijven aanbieden, zijn ze bereid u één goede inkoopprijs te geven voor uw oude

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.