Sloopauto ophalen Tiel, Gratis ophaaldienst

Wanneer u tot de conclusie moet komen dat het tijd wordt afstand te doen van uw auto bent u bij de sloopauto online aan het juiste adres. Wij halen ook auto’s op in de omgeving van Tiel. Heeft u een auto waarvan de versnellingsbak kapot is, of zijn er zoveel gebreken dat reparatie duurder is dan een goede occasion? Wij geven u graag een leuk bod op uw auto. De prijs die wij voor uw auto willen betalen is afhankelijk van het merk, type en het bouwjaar. Natuurlijk is een BMW meer waard dan een Suzuki Alto gezien het gewicht en de hoeveelheid oud ijzer waar juist oudere auto’s voor worden recycled.

Naast dat de autosloperij een oud ijzer handel is kunt u bij de autosloop ook terecht voor gebruikte onderdelen. Vaak voor slechts een fractie van de nieuwprijs. U moet hier bij denken aan een tweedehands koplamp of een gebruikte autoband. Dit zijn allemaal onderdelen die u al snel ook gebruikt kunt vinden op de autosloperij. Echter het over grotedeel van uw sloopauto is niet bruikbaar en zal worden recycled. Binnen Nederland word meer als 90% van uw oude auto hergebruikt. Dit is dus ook het kunststof, rubber en alle oliën en vetten die in de auto aanwezig zijn! Wanneer de auto compleet is gedemonteerd en drooggelegd wordt het autowrak fijn gemalen in een shredder installatie. Het fijn gemalen shredder afval bevat ook nog eens verschillende fracties welke in de PST-Fabriek kunnen worden gescheiden om vervolgens als grondstof weer op de markt te worden gebracht.

Uw sloopauto verkopen is heel eenvoudig.

Uitlaat kapot van de OpelHet laten afvoeren van uw sloopauto is altijd gratis. Vaak geven wij u een goed bod op de auto. Een bod dat hoger is als de maandlasten van uw auto! Uw auto is voor ons de aanvoer van het demontagebedrijf. De auto wordt eerst vloeistofvrij gemaakt zodat er geen olie of brandstof in het milieu terecht kan komen. Vervolgens worden de onderdelen gedemonteerd. Elk deel wordt voorzien van een barcode en ingevoerd in het voorraad systeem zodat wij weten wat zoal voorradig is. Naast personenvoertuigen hebben wij veel interesse in jonge schadeauto’s . Dit mogen ook auto’s zijn met een technisch probleem; koppakking kapot of een ongelukje gehad. Wij kopen uw auto graag in. Omdat wij met meerdere partners samenwerken, kunnen wij landelijk werken en halen wij overal auto’s op. U ontvangt altijd het afgesproken bedrag en een eerlijk vrijwaringsbewijs zodat u geen wegenbelasting meer hoeft te betalen voor de auto. U hoeft alleen nog maar uw verzekeraar in te lichten dat u de auto heeft verkocht.

Opel Corsa naar de sloop.

Een van de meest voorkomende type sloopauto’s is wel de Opel Corsa B. Dit model is geproduceerd van af 1993 t/m 2000 wat een behoorlijk verkoopsucces is geweest voor General Motors. Niet gek ook dat wij vaak worden benaderd door eigenaren van een Opel Corsa B. Het merendeel van dit type auto’s is inmiddels de leeftijd van 15 jaar gepasseerd. De meeste Opel’s hebben dan ook geen APK meer of zijn stil komen staan met een kapotte motor. Heeft u ook een Opel Corsa of Vectra, Agila met gebreken? meld hem dan direct aan voor demontage. Ook jongere type’s Opel Corsa kopen wij op. Zowel type C als D kunt bij ons aanbieden. Daarbij is het zeker van belang of het een diesel of benzine auto is, zo ook een drie cilinder of vier cilinder! Met of zonder stuurbekrachtiging en de kilometerstand?

Wilt u een bod ontvangen op uw auto neem dan contact met ons op ! Of vul het taxatieformulier in !

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.