Sloopauto verkopen.

Uw sloopauto verkopen is helemaal niet zo moeilijk. Maar uw auto verkopen tegen de juiste prijs en aan een eerlijke en correcte inkoper, dat is veel moeilijker. Er zijn tal van bedrijven die graag uw sloopauto willen kopen, of beter gezegd: willen krijgen. Sommige sloopbedrijven en oud ijzer handelaren hebben helemaal een vreemde mentaliteit: als u belt of er wellicht interesse is om uw sloopauto in te kopen, dan zijn er die reageren met: Kopen? Ik krijg ze altijd! Gelukkig komt er meer en meer een einde aan dit soort praktijken. Iedereen weet onderhand dat de beschikbaarheid van grondstoffen op deze wereld beperkt is. Recyclen en hergebruiken is in deze eeuw het grote motto. Er is een geheel nieuwe bron voor delfstoffen ontstaan met een prachtige naam: ‘city mining’. Dat geldt ook voor oude auto’s. Uw auto zit immers vol met bruikbare onderdelen en bruikbare materialen. De verouderde autosloperij – wat ze vroeger een autokerkhof noemden – kan bijna zijn deuren sluiten.

Uw sloopauto verkopen aan twee niet al te slimme slopers, achterover hangend op een stoeltje bij een stapel autowrakken en die niets anders kunnen dan uw huidige auto afkraken en u willen afschepen met een hopeloos bod: dat is echt verleden tijd. Wanneer u uw auto aanbiedt bij sloopauto-online kunt u altijd rekenen op een eerlijk bod en een geldig vrijwaringsbewijs. Wij weten wat uw auto waard is; wij hergebruiken de goede oude onderdelen van uw auto en recyclen alle overige waardevolle materialen. Wij doen dat legaal en in overeenstemming met de geldende milieuwetgeving. Wij proberen u daarom een eerlijke en goede prijs te geven voor uw auto. En ja, natuurlijk halen wij de auto ook gratis bij u thuis op.

Uw sloopauto direct verkopen, Wij geven u graag een goed bod.

Staat uw auto voor de deur en moet deze echt weg, neem dan gewoon even de moeite, pak de telefoon en bel ons op. Laat u niet bij de neus nemen door iemand die u probeert blij te maken met de mededeling dat uw auto met een oprijwagen en chauffeur gratis en voor niets wordt opgehaald. Bij sloopauto-online is dat is heel normaal: of uw auto nu 25 of 125 kilometer ver weg staat: wij hebben een landelijk dekkend netwerk met partners door heel Nederland. Waar uw auto ook staat: voor ons is hij altijd interessant.

Schadeautos verkopen.

Als u een aanrijding of een ongeluk heeft gehad dan is dit een vervelende gebeurtenis. Hopelijk bent u er alleen met materiële schade van afgekomen. Is uw auto echter alleen WA verzekerd, dan zal u zelf de kosten voor een eventuele reparatie moeten voldoen. Het vakkundig laten maken van een schadeauto is niet makkelijk en over het algemeen vrij duur. Vaak wordt u auto total-los verklaard omdat reparatie duurder is als de waarde van de auto. Het kan dan zeer interessant zijn uw schadeauto te verkopen aan een handelaar of demontagebedrijf. Uw schadeauto bezit tal van bruikbare onderdelen. Er is veel vraag naar onderdelen van gebruikte voertuigen deze zijn stukken goedkoper als nieuw. Hierdoor zijn autosloperij bereid een goede prijs te betalen voor uw auto, wat voor u interessant kan zijn. Meldt uw auto vandaag nog aan en ontvang een prima bod! Nog beter: maak digitaal een foto mail die naar ons. Dan kunnen wij u een nog scherpere prijsopgave doen.

Auto kopen.

Als u uw sloopauto verkocht heeft en nu een goedkope auto zoekt, kijk dan eens bij een faillissement verkoop bijvoorbeeld van de belastingdienst. Daar komt u snel een auto tegen voor soms wel een derde van de dagwaarde. Natuurlijk wel zonder garantie en met het risico voor de koper, maar vaak zo goedkoop dat u genoeg geld overhoudt om onderdelen te vernieuwen en de auto een grote beurt te laten geven. Heeft u geen zin in die rompslomp en wilt u een auto die gelijk honderd procent goed is? Tsja… koop dan uw auto bij een erkend BOVAG -bedrijf, dan bent u er zeker van dat u een goede auto aanschaft!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.