Sloopauto verkopen.

Uw sloopauto verkopen is helemaal niet zo moeilijk. Maar uw auto verkopen tegen de juiste prijs en aan een eerlijke en correcte inkoper, dat is veel moeilijker. Er zijn tal van bedrijven die graag uw sloopauto willen kopen, of beter gezegd: willen krijgen. Sommige sloopbedrijven en oud ijzer handelaren hebben helemaal een vreemde mentaliteit: als u belt of er wellicht interesse is om uw sloopauto in te kopen, dan zijn er die reageren met: Kopen? Ik krijg ze altijd! Gelukkig komt er meer en meer een einde aan dit soort praktijken. Iedereen weet onderhand dat de beschikbaarheid van grondstoffen op deze wereld beperkt is. Recyclen en hergebruiken is in deze eeuw het grote motto. Er is een geheel nieuwe bron voor delfstoffen ontstaan met een prachtige naam: ‘city mining’. Dat geldt ook voor oude auto’s. Uw auto zit immers vol met bruikbare onderdelen en bruikbare materialen. De verouderde autosloperij – wat ze vroeger een autokerkhof noemden – kan bijna zijn deuren sluiten. Wij gaan graag met onze tijd mee. Uw sloopauto verkopen kan bij autosloperij 2.0 “sloopauto-online.nl” altijd nog een eerlijke vergoeding opleveren.

Uw sloopauto verkopen is niet altijd even makkelijk. Sommige bedrijven wekken de indruk dat uw auto helemaal niks meer waard is. Men heeft helemaal geen interesse in uw auto! Gezien het merk en model erg veel voor demontage wordt aangeboden en de onderdelen niet meer gewild zijn waardoor de auto slecht een oud ijzer waarde vertegenwoordigd. Als uw auto een demontage auto is geworden is dit vaak te weiden aan de leeftijd, kilometerstand en tal van gebreken. De meeste sloopauto’s hebben na jaren van trouwen dienst allemaal de zelfde gebreken. Vaak constateer men op de sloperij dat een bepaald merk, model auto op eens wel erg veel wordt aangeboden. De auto’s hebben hun beste tijd gehad en zijn niet meer interessant om te repareren. Wanneer u uw auto aanbiedt bij sloopauto-online kunt u altijd rekenen op een eerlijk bod en een geldig vrijwaringsbewijs. Wij weten wat uw auto waard is; wij hergebruiken de goede oude onderdelen van uw auto en recyclen alle overige waardevolle materialen. Wij doen dat legaal en in overeenstemming met de geldende milieuwetgeving. Wij proberen u daarom een eerlijke en goede prijs te geven voor uw auto. En ja, natuurlijk halen wij de auto ook gratis bij u thuis op.

Uw sloopauto direct verkopen, Wij geven u graag een goed bod.

Staat uw auto voor de deur en moet deze echt weg, neem dan gewoon even de moeite, pak de telefoon en bel ons op. Laat u niet bij de neus nemen door iemand die u probeert blij te maken met de mededeling dat uw auto met een oprijwagen en chauffeur gratis en voor niets wordt opgehaald. Bij sloopauto-online is dat is heel normaal: of uw auto nu 25 of 125 kilometer ver weg staat: wij hebben een landelijk dekkend netwerk met partners door heel Nederland. Waar uw auto ook staat: voor ons is hij altijd interessant.

Schadeautos verkopen.

Als u een aanrijding of een ongeluk heeft gehad dan is dit een vervelende gebeurtenis. Hopelijk bent u er alleen met materiële schade van afgekomen. Is uw auto echter alleen WA verzekerd, dan zal u zelf de kosten voor een eventuele reparatie moeten voldoen. Het vakkundig laten maken van een schadeauto is niet makkelijk en over het algemeen vrij duur. Vaak wordt u auto total-los verklaard omdat reparatie duurder is als de waarde van de auto. Het kan dan zeer interessant zijn uw schadeauto te verkopen aan een handelaar of demontagebedrijf. Uw schadeauto bezit tal van bruikbare onderdelen. Er is veel vraag naar onderdelen van gebruikte voertuigen deze zijn stukken goedkoper als nieuw. Hierdoor is de autosloperij bereid een goede prijs te betalen voor uw auto, wat voor u interessant kan zijn. Meldt uw auto vandaag nog aan en ontvang een prima bod! Nog beter: maak digitaal een foto mail of app die naar ons. Dan kunnen wij u een nog scherpere prijsopgave doen.

Auto met Motorschade?

Heeft u een sloopauto doordat er motor schade is ontstaan? U kunt hier uw sloopauto verkopen met motor technische schade zoals een gebroken distributieriem, ketting of voertuigen met een lekke koppakking of een kapotte turbo. De inkoopprijzen voor sloopauto’s met motorschade kunnen behoorlijk oplopen wanneer het voertuig slecht enkele jaren oud is!

Auto kopen.

Als u uw sloopauto verkocht heeft en nu een vervangende auto zoekt, kijk dan eens bij eens op Gaspedaal of op Marktplaats daarnaast zijn er nog tal van andere autowebsite ’s waar occasions worden aangeboden. Controleer bij de aankoop van uw auto altijd of er een geldig APK keuring rapport kan worden afgegeven. Eventueel kunt u altijd een aankoopkeuring laten uitvoeren zodat u niet voor verassingen komt te staan. Ook kunt u via de online kenteken check van de RDW vast stellen of de kilometerstand logisch is opgebouwd. Heeft u geen zin in die rompslomp en wilt u een auto die gelijk honderd procent goed is? Tsja… koop dan uw auto bij een erkend BOVAG -bedrijf, dan bent u er zeker van dat u een goede auto aanschaft! Met garantie

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.