Sloopauto ophalen in Zwolle, Sloopauto verkopen

Is de auto waar u jarenlang plezier van heeft gehad nu echt op? Dan bent u bij “sloopauto-online” aan het juiste adres. Wij kopen loop en sloopauto’s en schade voertuigen in. Ook in de regio Zwolle halen wij auto’s op. Vaak komt er een moment dat u besluit de auto niet meer te repareren. Dit kan zijn omdat u liever het geld besteed aan een goede occasion of omdat uw situatie een kostbare reparatie even niet toelaat. Juist dan zijn wij de partij die u kan helpen. Bij ons kunt u terecht met alle type auto’s met of zonder gebreken. Maar voornamelijk einde levens voertuigen kopen wij op. Dit zijn auto’s vanaf plus minus achtjaar oud en ouder!

Wanneer u uw auto bij ons aanbiedt zal een van onze inkoop medewerkers eerst bekijken in welke categorie uw auto valt. Over het algemeen kopen wij sloopauto’s in die hun beste tijd hebben gehad. Echter niet elke auto is de zelfde. Zaken zoals de leeftijd, het mankement kunnen nogal verschillen. Maar ook het merk en type zijn van groot belang. Wellicht is juist uw type auto geschikt voor export! Wat betekent dat wij u een betere inkoopprijs kunnen geven! Tenzij u gebruik wilt maken van een sloopregeling want dan zal de auto in Nederland moeten worden vernietigd.

Sloopauto aanbieden bij autosloperij Zwolle.

Nissan MicraUw auto laten afvoeren is vaak niet zo makkelijk. Niet iedereen wil vele kilometers afleggen voor een oude kapotte auto. Hier hebben wij een oplossing voor sloopauto online werkt samen met verschillende autodemontage bedrijven gevestigd door heel het land waardoor wij in elke regio auto’s kunnen inkopen. Het maakt voor ons niet uit waar de auto staat. Of uw auto nu in Zwolle of Kampen staat wij zorgen ervoor dat ook daar uw auto kosteloos wordt opgehaald. Vaak bespreken wij eerst met u telefonisch de auto en zijn gebreken. Eventueel vragen wij u om een paar foto’s zodat wij beter kunnen vaststellen wat de schade aan uw auto is. Vervolgens doen wij u een vrijblijvend overname bod. Gaat u hiermee akkoord dan halen wij de auto binnen enkele dagen bij u aan huis op. Ook bij u op het werk is dat mogelijk want alles gaat in goed overleg met u!

Uw sloopauto is geld waard.

Natuurlijk hebben de materialen in uw auto een restwaarde. Hiervoor geven wij u graag een eerlijke vergoeding. Dit zijn handels prijzen! De prijs op uw oudere auto is afhankelijk van het bouwjaar, merk, type en model. Soms kunnen wij u een zeer goede prijs geven omdat juist de onderdelen van uw auto veel zijn gevraagd. Helaas komt het ook wel eens voor dat wij niet aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Wij geven u dan graag advies hoe u uw auto het beste kunt verkopen. Heeft u geen auto te koop maar bent u juist op zoek naar een specifiek onderdeel voor uw auto? Dan verwijzen wij u graag door naar een van de vele onderdelen website’s waar wij een relatie mee hebben!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.