Sloopauto Ophalen

Uw sloopauto ophalen omdat hij nu echt op is? Omdat u er ook van af wil vanwege de hoge vaste lasten als wegenbelasting en verzekering? Wij doen dat gratis en voor niets. Sterker nog: wij betalen u ervoor! Wij betalen u voor uw sloopauto!! Ook al is uw auto nu toch echt gewoon ‘op’. Wij zijn van oordeel dat uw auto meer waard is dan alleen gratis transport door middel van een oprijwagen met chauffeur naar het autokerkhof. Wij hergebruiken namelijk de nog goede onderdelen. Zelfs als die er aan het einde van het demontageproces en de totale ontmanteling van uw auto niet meer op of aan zitten, dan recyclen wij de gebruikte restmaterialen als ijzer, kunststof, olie etc.. Dat is goed voor het milieu, dat is goed voor onze portemonnee en dat is goed voor de prijs die wij u voor uw sloopauto betalen! Wilt u het meeste geld uit uw sloopauto halen? Meld uw auto dan vandaag nog aan. Binnen enkele uren ontvangt u een eerlijk bod. Besluit u akkoord te gaan met ons bod, dan maken wij een afspraak met u om de auto op te halen wanneer het u uitkomt. Ook in de avonduren halen wij eventueel auto’s op.

Sloopauto’s ophalen doen wij in heel Nederland. Na de vele positieve reacties op onze website hebben wij onze inkoopdienst zo uitgebreid dat wij landelijk sloopauto’s inkopen en ophalen. Wij zijn hiervoor samenwerking contracten aangegaan met meerdere erkende en gecertificeerde demontage bedrijven. Het maakt dan ook niet uit waar uw auto staat, wij kunnen overal in heel Nederland sloopauto’s ophalen.

Sloopautos ophalen in heel Nederland.

Over de verkoopcijfers van nieuwe auto’s hoort en leest u regelmatig in het nieuws. Maar wist u dat er jaarlijks in heel Nederland bijna driehonderdduizend auto’s worden gedemonteerd en worden afgemeld bij de RDW. De onderdelen die vrijkomen van al deze auto’s worden hergebruikt of gerecycled. Natuurlijk blijft er ook nog restafval over. Door steeds strengere EU normen wordt het recyclingpercentage van afgedankte auto’s echter steeds hoger. Branche organisaties streven naar een zo hoog mogelijk recycling percentage.

Natuurlijk worden er ook nog steeds veel auto’s op een ondeugdelijk wijze gesloopt waarbij fraude een grote rol speelt. Vaak worden die auto’s in Nederland afgemeld onder de noemer ‘export’ maar uiteindelijk blijken die dan toch in eigen land te worden gedemonteerd door ‘beunhazen’. Dat gebeurt NIET bij Sloopauto-online’. Wanneer u besluit uw sloopauto aan ons te verkopen, dan halen wij de auto gratis bij u op, dan krijgt u er een eerlijke prijs voor, dan krijgt u een geldig vrijwaringsbewijs en dan weet u dat de milieuwetgeving bij het sloop- en demontageproces volledig in acht worden genomen.

Geperste voertuigen

Sloopauto verkopen voor export.

Natuurlijk hoeft niet elke auto te worden gedemonteerd. Naast demontage bedrijven en sloperijen hebben wij ook connecties met exporthandelaren. Vaak zijn terrein voertuigen, jeeps en bussen goed verhandelbaar in het buitenland. Omdat wij met meerdere bedrijven samenwerken, kunnen wij ook voor dit type auto één goede inkoopprijs geven. Bent overtuigd van onze werkwijze meldt u auto dan vandaag nog aan en ontvang een bod! Uw sloopauto verkopen is heel eenvoudig wij bekijken graag de mogelijkheden.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.