Sloopauto verkopen Venlo, Gratis ophalen.

Woont u in Venlo en bent u in het bezit van een auto waar u al teveel problemen mee heeft ? Sloopauto-online kan u helpen. Wij kopen in geheel Nederland voertuigen op, zo ook in Venlo en Tegelen. Is de auto die u altijd van A naar B heeft gebracht niet meer APK waardig? Zijn de kosten om met het voertuig door te rijden te hoog? Dan nemen wij de auto graag van u over! Het maakt niet uit welk merk auto u heeft, wij kopen alle merken voertuigen. Natuurlijk zit er wel verschil in de inkoopprijs. Een Mercedes is nu eenmaal meer waard als een Fiat of Ford. Natuurlijk is het bouwjaar en type ook van belang. Want hoe jonger de auto hoe meer onderdelen wij er van zullen verkopen. Vaak worden oudere sloopauto’s alleen maar ingekocht voor het metaal. De motoren zijn meestal verouderd waardoor niemand er nog interesse voor heeft. Betreft uw auto een Toyota dan is de motor juiste weer wel geschikt voor de export; dit zal u dan ook direct terug zien in de inkoopprijs!

Uw auto online aanbieden, sloopauto service Venlo

De laatste winter heeft hem geen goed gedaanAls u uw auto aan ons wilt aanbieden is het handig als u de juiste gegevens van het voertuig bij de hand heeft. Het aanbieden kan telefonisch maar ook via het aanmeldformulier op de website. Onze inkopers bellen u dan binnen het uur terug voor een vrijblijvende sloopauto-taxatie. Heeft u een schadeauto dan kunt u deze natuurlijk ook aanbieden. Vaak worden voor schadeauto’s nog hoge inkoop vergoedingen betaald. Dit komt omdat de onderdelen goed hergebruikt kunnen worden. De vraag naar tweede hands courante auto onderdelen is nu een maal veel grotere als de vraag naar gebruikte onderdelen van auto’s die wel twintig jaar oud zijn!

Waarom zijn sloopauto’s zo populair.

Veel oudere voertuigen rijden nog rond in Afrika of Oost Europa. Daar kent men geen apk wetgeving waaraan de auto moet voldoen. De auto’s worden rijdend gehouden; hiervoor zijn onderdelen nodig die afkomstig zijn van sloopauto’s in Nederland. Naast het hergebruik van Onderdelen, kan het metaal worden verkocht en gerecycled. Oude banden worden vermalen tot granulaat om vervolgens te worden verwerkt in speeltuintegels en tal van andere toepassingen. Daarom is uw sloopauto nog geld waard! Wij doen u graag een goed bod op uw sloopauto! Gaat u akkoord met onze prijs dan komen wij de auto kosteloos bij u aan huis ophalen. Wilt u direct weten hoeveel wij voor uw auto kunnen betalen bel dan: 06-83593429 of meld uw auto online aan!

Onze voordelen!

• Gratis ophalen van uw sloopauto in geheel Nederland.
• Direct geld voor uw oude kapotte auto bij overdracht, contant betaald
• De administratieve last wordt door ons uithanden genomen, RDW Vrijwaring bij verkoop.
• Hoge inkoopprijzen voor schadeauto’s of voertuigen met technische problemen!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.