Autosloperij Almere

Direct uw schadeauto verkopen? De autosloperij in Almere heeft altijd belangstelling in uw auto. Het autodemontage bedrijf koopt niet alleen sloopauto’s maar ook schadevoertuigen en auto’s die geschikt zijn voor de export naar het buitenland. Vaak kunnen kapotte auto’s ook aan het buitenland worden verkocht. Soms compleet of juist alleen de onderdelen. Dit is verschillend per land en per klant.

Uw sloopauto verkopen?

Een sloopauto kan ook schade hebben maar is dan nog geen schadeauto. Onder sloopauto’s verstaat met oude auto’s die aan het einde van hun technische levensduur zijn. De motor is kapot of de versnellingen werken niet meer. Daarnaast worden veel auto’s de autosloperij binnen gebracht omdat er te veel werk aan is voor een volgend jaar APK. Uw auto moet immers ook veiling zijn. De APK keuring is een veiligheidskeuring, dat wil niet zeggen dat uw auto ook echt goed is !

Export auto’s

206 GTIVeel autosloperijen, zo ook in Almere, verkopen hun gedemonteerde onderdelen aan de export. Nederland beschikt niet alleen over veel auto’s maar er worden ook jaarlijks veel nieuwe auto’s op kenteken gezet. Oudere auto’s zijn voor ons niet interessant. Wij zijn immers een zeer welvarend land. Toenemende overheidsmaatregelen versnellen het proces van afdanken van oudere auto’s; men wil namelijk de lucht kwaliteit in de binnenstad verbeteren. Als je dit vergelijkt met ontwikkelingslanden waar men geen veiligheid keuringen kent, dan begrijp je ook dat auto’s daar veel langer blijven rijden als hier. Mede door de lage kennis en ontwikkeling worden juist alleen maar simpele motoren zonder teveel elektrische componenten naar het buitenlande verscheept en regelgeving betreffende CO uitstoot kent men gewoon weg niet!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.