Autosloop Den Haag,

Moet uw auto naar de sloop? Als u een oude auto heeft kunt u wellicht gebruik maken van een geldende sloopregelingen. Echter niet iedereen komt in aanmerking voor een subsidie bedrag. Dit is namelijk aan veel regels geboden. Wij begrijpen het heel goed dat het niet leuk is om afstand te doen van je auto. Zeker als u er geen hoge gemeentelijke vergoeding voor krijgt. Daarom proberen wij de pijn te verzachten en doen wij er alles aan om u zoveel mogelijk service te verlenen als u uw sloopauto aan onze autosloperij in de regio Zuid-Holland verkoopt. De waarde van uw auto is voor ons het oud ijzer. U krijgt van ons een eerlijke vergoeding en merkafhankelijk een opslag.

Uw sloopauto zal door onze bedrijven op een milieu vriendelijke wijze worden gedemonteerd. Hiermee bent u er zeker van dat bijna alle materialen weer terug in de keten worden gebracht. Het autodemontage-proces is de laatste jaren sterk ontwikkeld met de invoering van de verwijderingsbijdrage wat inmiddels recyclingbijdrage wordt genoemd, heeft het demontage bedrijf zich ontwikkeld tot een heus recycling bedrijf waar u niet allen terecht kunt voor een tweedehands onderdeel. Metalen en kunststoffen die zich aan de auto bevinden worden op een duurzame manier hergebruikt zodat deze kostbare grondstoffen niet verloren gaan. Ook het milieu verontreinigend afval zoals oliën en zuren worden door verwerkers op een verantwoorde wijze hergebruikt.

Uw sloopauto verkopen.

De autosloop Den Haag koopt loop- en sloopauto’s maar ook een schadeauto’s kunt via deze weg aanbieden. De onderdelen kunnen beter worden verkocht en het voertuig is niet alleen bedoeld voor materiaal recycling. Ook auto’s met moeilijke technische problemen zoals een lekke koppakking of een haperende automatische versnellingsbak kopen wij op. Naast de vergoeding voor de auto kunt u rekenen op een gratis ophaalservice zodat u de auto niet hoeft te brengen. Dit doen wij graag voor u.

Meld u auto aan zodat wij hem kunnen taxeren, dit is geheel vrijblijvend u bepaald zelf of u de auto verkoopt! Onze inkopers doen u een bod.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.