Autosloop Dordrecht

Lexus is 220Bent u in de regio Zuid-Holland op zoek naar een autosloperij ? De autosloop is u graag van dienst wanneer u uw oude kapotte auto wil laten afvoeren voor een milieu bewuste autorecycling. Veel oudere auto’s belanden op de sloop omdat er te veel gebreken zijn. De versnellingsbak begint te kraken of gieren of uw motor verstookt opeens zoveel olie dat u wekelijks olie moet tanken in plaats van brandstof. Wij snappen als geen ander dat u liever geen onnodige kosten maakt. Daarom helpen wij u op weg met de verkoop van uw sloopauto. Via ons verkrijgt u een eerlijke recyclingvergoeding voor uw oude auto. Daarnaast mag u rekenen op een gratis ophaaldienst zodat de versleten auto niet gebracht hoeft te worden.

Niet alleen maar Einde levens auto’s

Wanneer de auto op de autosloop belandt betekent dit voor het voertuig dat het wel degelijk het einde is geworden van zijn technische levensduur. Vaak wordt onder sloopauto’s alleen maar zeer oude vervuilende auto verstaan. Dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Ook jongere auto’s worden ingekocht voor demontage. Dit gebeurt juist omdat de onderdelen goed verkocht kunnen worden. Vaak zelfs beter als de complete auto. Ook schadeauto’s of voertuigen met grote problemen als een kapotte motor of automatische versnellingsbak kunt u online aanbieden. Naast een eerlijk handelsbod halen wij in geheel Dordrecht en Barendrecht de auto op !

Onderdelen van een sloopauto

Internet is een medium dat niet meer weg te denken is. Dit heeft ook grote gevolgen gehad voor de autodemontage branche. Niet alleen uw sloopauto kunt u online verkopen!! Nee, ook tweedehands auto onderdelen kunt u online vinden. Middels het plaatsen van een onderdelenaanvraag bereikt u met één klik meerdere bedrijven. Zo heeft u eerder gevonden wat u zocht.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.