Autosloop Eindhoven,

Heeft u een auto staan in de regio van Eindhoven maar kan u er niet meer mee deelnemen aan het verkeer. Vaak worden auto’s stil gezet als zich er een mankement voordoet. Meestal is dat niet zo verstandig want ook dan moeten de vaste lasten zoals motorrijtuigenbelasting en verzekering gewoon worden betaald. In enkele gevallen verloopt zelfs de APK en krijgt u een boete, dit ondanks dat de auto stil staat. U had dan de auto moeten schorsen; dit betekent dat de auto niet meer op de openbare weg mag staan. Hier zijn wel kosten aan verbonden dit is afhankelijk van het bouwjaar van uw auto. Meestal vergeet men het voertuig te schorsen met alle gevolgen van dien.

Verkoop uw kapotte auto direct.

Voorwiel afgebrokenHet stil zetten van uw auto is vaak alleen maar interessant als u veel waarde hecht aan uw auto. Iemand met twee rechter handen kan en zal eerder de gebreken verhelpen. Heeft u die niet of is de vrijetijd toch al schaars, dan blijft de auto vaak staan. Direct verkopen is dan zo gek nog niet. De autosloperij betaalt u graag voor uw oude auto. Via deze website kan u online uw auto aanbieden voor demontage. Wij kopen namelijk landelijk loop- en sloopauto’s in. Normaal gesproken is een eerlijke waarde voor een sloopauto de oud ijzer prijs plus een opslag percentage. De inkoopprijs kan echter flink stijgen als uw auto geschikt is voor onderdelen export of een het jongere schade auto betreft.

Onderdelen kopen op de autosloperij.

De grootste winstmarge behaalde het autodemontage bedrijf uit de verkoop van tweedehands auto onderdelen. Bent u opzoek naar een specifiek onderdeel van uw auto omdat u het graag zelfstandig wil repareren? Plaats dan online een onderdelen aanvraag. Middels het plaatsen van de aanvraag bereikt uw meerdere autosloop bedrijven in heel Nederland maar ook in Eindhoven en Valkenswaard en omgeving.

Via het aanmeld formulier kunt u uw demontagevoertuig aanbieden, onze inkoop medewerkers komen bij u terug met een inkoop bod. De auto halen wij gratis bij u aan huis op.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.


  Ik accepteer de algemene voorwaarden

   Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

  Onderdelen zoeken

  Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

  Stap 1

  Bel ons voor
  een afspraak
  en wij komen
  wanneer het u
  uit komt.

  Stap 2

  Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

  Stap 3

  Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.