Autosloop Nijmegen.

Uw auto is niet goed meer? Laat u uw auto nog repareren of mis dat te duur en mag uw auto naar de autosloop? Via deze website kopen wij sloopauto’s in; wij zijn op zoek naar alle merken en type auto’s die het einde van het technische leven hebben bereikt. Moet u teveel kosten maken voor een volgend jaar APK? Juist dan kunnen wij u nog blij maken met een eerlijke recycling vergoeding voor uw oude auto.

Ook schadeauto’s belanden op de sloop.

Wij kopen niet alleen maar oudere sloopvoertuigen op maar ook auto’s van een jonger bouwjaar worden door ons ingekocht. Vaak kunnen wij u een hogere inkoopprijs geven voor dit soort type auto’s. Ook al is de auto compleet total loss. Uw schadewagen zit namelijk nog vol met onderdelen die goed als gebruikt onderdeel kunnen worden verkocht. De waarde die wij als autosloop aan uw auto kunnen toekennen is totaal afhankelijk van wat voor een auto u aanbiedt! Het bouwjaar, gewicht maar ook de courantheid van het model zijn voor ons van belang.

Tweedehands auto onderdelen?

MG sloopvoertuigOp de autosloop Nijmegen zijn wel duizenden onderdelen voorradig van veel verschillende merken en types. Maar wat moet u doen als het onderdeel dat u zoekt niet aanwezig is? Middels het plaatsen van een online “onderdelenaanvraag” bereikt u niet alleen de autosloperij in Nijmegen maar ook in Arnhem, of Tiel. Daarbij komt dat u gewoon van uit huis uw aanvraag kunt versturen. Is het onderdeel dat u zoekt aanwezig, dan kunt u een gepaste offerte in uw mailbox ontvangen.

Middels het online aanbieden van uw auto bekijken wij uw aanvraag. Wij doen u Z.S.M een bod. De auto halen wij kosteloos aan huis op !!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.