Autosloop Tilburg,

Heeft uw auto zoveel problemen dat u geen zin meer heeft in een dure reparatie? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Wij kopen dagelijks loop- of sloopauto’s in voor de autosloperij. Uw kapotte auto kan bij u aan huis kosteloos worden opgehaald. Daarnaast kunnen wij afhankelijk van het merk en type u ook nog een vergoeding geven voor uw auto. Natuurlijk kunt u een demontage vergoeding niet vergelijken met verkoopprijzen van goede auto’s met een geldige APK. Toch wij hopen u blij te kunnen maken met een eerlijke vergoeding voor het oud ijzer wat zich aan uw auto bevindt. Daarnaast geldt er een opslagpercentage dat afhankelijk is van het merk en type auto.

Autosloop Milieu bewust.

Wist u dat niet alleen de autosloperij in Tilburg maar ook de sloperij in Kaatsheuvel en Gilze Rijen samen goed zijn voor bijna 95% recycling. Autosloop Holland loopt voorop in zijn milieu bewuste autorecycling. Mede door de invoering van de recyclingbijdragen zijn de demontage bedrijven zich verder gaan ontwikkelen. Waar de sloperij voorheen een oud-ijzer boer was heeft het zich ontwikkeld tot een heus autodemontage bedrijf waar niet alleen goede tweedehands onderdelen kunnen worden gekocht maar vaak zijn er ook imitatie onderdelen aanwezig voor een fractie van de dealerprijs. Natuurlijk heeft iedere sloperij belang bij onderdelen van jonge schade auto’s. Deze onderdelen zijn erg populair en kunnen goed worden doorverkocht in tegenstelling tot oudere onderdelen van sloopvoertuigen die eerder voor het materiaal worden recycled .

Wilt u ook uw auto aanbieden voor de sloop? Meld hem dan aan via de website. Onze opkopers bekijken graag wat wij voor uw auto kunnen terug geven.

Oude auto voor autosloop

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.