Autosloop Venlo,

Heeft u ook problemen met uw auto? Dat is natuurlijk heel vervelend. Wanneer de auto wat ouder is wordt er vaak bespaard op het onderhoud van de auto. Wanneer er dan grote problemen ontstaan is het meestal niet meer de moeite waard om de auto te repareren. Zaken die zoal kapot gaan zijn de dynamo, multi-riem of distributie-riem. Niet alleen deze belangrijke onderdelen kunnen u op hoge kosten jagen maar ook de wettelijke APK-keuring is voor een oudere auto niet altijd even leuk. Het komt voor dat uw auto u nu heel goed van A naar B brengt maar komen er bij de periodieke keuring alsnog veel verborgen zaken aan het licht. Onderdelen die moeten worden vervangen waardoor de auto u al snel meer kost als dat hij u waard is.

Autodemontage

Juist voor dit type sloopauto kan de autosloop u van dienst zijn. Wij geven u een riante vergoeding voor het oud-ijzer dat aan uw auto zit. Is het merk of model dat u ons aanbiedt geschikt voor export dan kunnen de bedragen flink oplopen. De onderdelen kunnen namelijk worden geëxporteerd!

Autodemontage van tegenwoordig.

Vindt u onze vergoeding interessant? Dan halen wij de auto bij u kosteloos op. U krijgt direct betaald en de administratieve last wordt ook voor u verzorgd. U hoeft alleen nog maar uw verzekeraar te contacteren. De auto zal vervolgens via de milieu bewuste autosloop worden ontdaan van alle chemicaliën en oliën waardoor deze niet in oppervlakte water terecht kunnen komen.Meld uw sloopauto online aan, wij halen de auto’s op in de regio Venlo, Venray en in Boxmeer.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.