Een auto verkopen zonder keuring hoeft geen probleem te zijn!

Verkopen zonder keruingNatuurlijk is het eenvoudiger als uw auto nog wel een geldige APK-keuring zou hebben want dan mag de koper er onmiddellijk mee de openbare weg op,…althans…, als hij of zij hem verzekerd heeft. Ook een verzekeraar checkt voordat hij een auto in dekking neemt of de auto wel een geldige APK heeft. Heeft uw auto dat niet omdat u bijvoorbeeld vanwege de hoge kosten daaraan niet meer wilt beginnen, dan zijn er altijd nog wel mensen in geïnteresseerd. Niet alleen particulieren die zelf graag aan auto’s sleutelen, maar natuurlijk ook handelaren in tweedehands-onderdelen en de autosloperij. Hoe u hen bereikt en waar u hen vindt, is natuurlijk een verhaal apart. Ongetwijfeld begrijpt u dat u voor uw auto zonder APK-keuring niet meer de hoofdprijs krijgt, maar omdat er relatief toch veel mensen op zoek zijn naar zo’n auto, brengt hij toch nog veel geld op. Hoeveel?…..dat is vooral afhankelijk van wat voor merk en type auto het is: in een hele grote en dikke Hummer zonder APK is niemand meer geïnteresseerd……of juist net wel!!!! Er is namelijk altijd wel iemand geïnteresseerd, wat voor auto u ook heeft. De kunst is hoe u die iemand weet te vinden.

Een auto kopen zonder APK.

Een auto zonder APK verkopen hoeft echt niet zo’n kunst te zijn als dat u op het eerste gezicht vreest. Op internet vindt u tal van sites die zich heel specifiek met dit soort auto’s bezig houden. Het is vooral een kwestie van even google-en om de juiste geïnteresseerde en potentiële koper te vinden. Vroeger moest men op zoek naar een autosloperij in de regio, zoeken in de goudengids of het telefoonboek. Vandaag de dag is dit volstrekt verledentijd. Als u eenmaal op de juiste site bent beland, dan zult u er versteld van staan hoeveel mensen er nou nog belangstelling hebben voor uw auto; ook zonder APK, daar zult u van opkijken.

Vandaag uw auto verkopen.

Uw auto verkopen zonder keuring mag u dan wel niet miljonair maken, maar kan u wel van het probleem van de wegenbelasting en de verzekering afhelpen. Bij ons wordt de auto snel opgehaald en ontvangt contant het overeengekomen bedrag. Sloopauto-Online is een serieuze partij met wie u snel en goed tegen een juiste prijs uw probleem eenvoudig oplost. Bel of mail !! Het verplicht u tot niets maar 10 tegen 1 dat uw probleem zo is opgelost.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 085-0644882 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.