Sloopauto prijzen, Sloopprijs

Wanneer uw auto het heeft begeven of als de apk keuring is verlopen is de auto voor u niets meer waard. U kan of mag er niet meer de openbare weg mee op. Toch kun je voor je sloopauto nog wel geld krijgen wanneer je besluit de auto te verkopen een de autosloperij. Uw sloopauto is hoofdzakelijk van metaal van ijzer wanneer je een kapotte auto verkoopt verkoop je eigenlijk heel veel oud ijzer.

Auto’s worden om uiteenlopen de redenen gesloopt. De auto kan een technische defect hebben of de auto is total-loss, andere auto’s hebben zoveel reparatie kosten dat niemand er nog brood in ziet deze reparatie te laten uitvoeren. Vaak is de APK keuring een lastig op stakel ondanks dat de auto nog lekker rijdt moeten er veel kosten worden gemaakt om aan de RDW regels te voldoen. Vaak is het een afweging die gemaakt moet worden. Is de motor verder goed en denkt u er nog langer dan een jaar plezier van te hebben dan kan het de moeite waard zijn de dure reparatie te laten uitvoeren.

Mocht reparatie geen optie zijn wegens een defect, of krappe beurs dan kan je altijd op internet gaan zoeken; verschillende sloopautosite kopen auto’s in. Vaak met gratis ophaaldienst en vergoeding.

Het verkopen van uw sloopauto.

Veel mensen kunnen er niet tegen als hun auto het niet meer doet. De auto staat maar stil en de kosten van wegenbelasting, verzekering of een parkeerkaart blijven gewoon door lopen. Dit is heel makkelijk op te lossen. Wanneer je even de tijd neemt om op internet te zoeken komen al snel een aantal bedrijven naar boven die uw sloopauto graag willen ophalen. Meestal is het ophalen gratis afhankelijk van wat voor auto u heeft, krijgt u er ook nog geld voor terug.

Geld voor mijn oude auto.

Het is heel begrijpelijk dat u zelf niet aan uw auto wilt sleutelen. Dit is meer weggelegd voor een hobbyist, In ieder geval voor iemand die twee rechter handen heeft. Wanneer u een kapotte auto heeft en dit zelf niet kunt oplossen, of de reparatie gewoon weg te duur is. Dan is het een hele geruststelling dat je oude auto wordt opgehaald tegen een vergoeding.

Autohandelaren en sloperijen betalen graag een vergoeding voor uw auto. Dit komt omdat het merendeel van de auto uit metaal bestaat. Vaak zijn er altijd wel onderdelen aan de auto die alsnog verkocht kunnen worden. Hierdoor betalen men in de regel voor uw auto, het afvoeren kost u in ieder geval geen geld.

Voor jonge schadeauto’s wordt over het algemeen veel meer betaald. De onderdelen zijn vaak nog niet versleten en kunnen nog goed worden verkocht. Over het algemeen komen schade auto’s niet via de consumenten bij de sloperij terecht maar van verzekeraars of lease maatschappijen.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.