Autosloperij Tilburg

Heeft u een sloopauto die eigenlijk niet meer de weg op kan omdat het voertuig gewoon weg teveel gebreken heeft? Naarmate de auto ouder wordt gaan er onderdelen kapot. Een kapot elektrisch raam of een versleten kachelmotor is zeer vervelend . Dit zijn onderdelen die ook nog eens voor de APK goed moeten functioneren. Is dit niet het geval dan zal de keurmeester uw auto afkeuren. Reparatie is uiteraard mogelijk maar wel tegen hoge prijzen. Niet getreurd! Wij kunnen u van dienst zijn met een eerlijke vergoeding voor uw sloopauto. Wij begrijpen als geen andere wat er allemaal aan uw auto kapot kan. Voor ons echter vertegenwoordigt uw auto nog een hoge waarde.

Voor ons is het belang van de auto het oud ijzer. U ontvangt bij ons een bedrag dat gerelateerd is aan de huidige oud-ijzer-prijs. Natuurlijk kan de waarde van uw auto flink oplopen. Jongere auto’s en schadevoertuigen worden ingekocht tegen hogere prijzen. Het is totaal afhankelijk van wat voor een auto u te koop aanbiedt. Ook auto’s met motorische problemen kopen wij op! Afhankelijk van het merk en type voertuig kan uw auto geschikt zijn voor export. Veel onderdelen van Japanse merken worden geëxporteerd. Dit zijn voornamelijk Toyota personenauto’s maar ook grotere 4×4 en bestelwagens.

Nissan almara

Voertuig demontage voor de export.

Steeds meer demontage onderdelen worden niet meer in Nederland verkocht. Zeecontainers vol met motoren worden massaal verscheept naar het buitenland. Daarnaast is er nog steeds een bloeiende export van auto’s en onderdelen naar de oost Europese landen.

Uw oude auto laten afvoeren.

Helaas is niet elke auto geschikt voor het buitenland. Slechts de juiste uitvoering en type is gewild. Heeft u een auto die u wilt verkopen aan de autosloperij. Wij doen u dan graag een vrijblijvend bod op uw auto. Meld u hiervoor aan via de website. Gaat u akkoord met ons inkoopbod. Dan wordt de auto bij u aan huis opgehaald. Natuurlijk wordt de administratieve last compleet voor u gereld. De juiste auto papieren zijn echter wel noodzakelijk! Bel direct voor een bod 06-34567272

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.