Autosloperij Utrecht,

De autosloop in Utrecht help u graag wanneer u gebruik wilt maken van de demontage regeling van de gemeente Utrecht. Naast de subsidie bedragen die vanuit de gemeente, de overheid, worden verstrekt om de binnenstad en de luchtkwaliteit in de toekomst schoner te maken kunt u eveneens nog een restwaarde bedrag van ons verwachten voor uw oude auto. Maakt u geen gebruik van deze regeling dan kunnen wij alsnog een vergoeding geven voor uw oude auto.

Kapotte auto verkopen aan autosloop Holland.

Het gros van de auto’s die op de sloop belanden hebben te grote mankementen. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld een kapotte automatische versnellingsbak of een lekke koppakking. Dit zijn vaak dusdanig grote reparaties dat die de waarde van uw auto doen overstijgen. Normaal gesproken worden echte sloopauto’s, die gewoon weg compleet op zijn gereden, ingekocht tegen de geldende oud ijzer prijs. Echter niet elke auto is dezelfde waardoor de prijs die wij voor uw auto kunnen betalen nogal kan verschillen. Zeker wanneer juist uw auto helemaal niet oud is maar door het toeval bij een vervelende aanrijding betrokken is geraakt. Grote kans dat er onherstelbare schade zich voordoet waarbij ook de schade-expert u moet melden dat de auto total loss wordt verklaard; reparatie is dan gewoonweg overbodig geworden. Wij kunnen u dan een goed inkoop bod doen. Wij zijn juist op zoek naar auto’s met schade en gebreken. De onderdelen kunnen namelijk beter worden verkocht dan die van een doorsnee sloopauto waarvan alleen het oud ijzer een waarde heeft!

Ford mondeo TDCI

Onderdelen zoeken op de autosloperij!

Omdat dat steeds meer consumenten zelf de mouwen opstropen en onderhoud en reparaties verrichten aan hun auto zijn er anno nu wel nieuwe mogelijkheden voor het vinden van het tweedehands auto onderdeel dat u zoekt. Door middel van het plaatsen van uw onderdelen aanvraag bereikt u niet alleen de sloperij in Utrecht maar ook in de rest van ons land. Hierdoor heeft u sneller gevonden wat u zoekt. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat u van verschillende autosloopbedrijven offertes ontvangt van zowel het gebruikte onderdeel als imitatie of nieuw hierdoor kunt u meteen de prijs vergelijken.
Uw sloopauto aanmelden: Middels het invullen van het verkoop formulier maakt u ons kenbaar dat u uw sloopauto wilt verkopen. Onze inkopers bekijken uw aanvraag en doen u binnen enkelen uren een reëel bod! Natuurlijk met gratis ophaalservice.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.