Autosloperij Venlo

schadeautoDe autosloop in de regio Venlo is een milieu bewuste autosloperij. Niet alleen in Venlo wordt duurzaam omgegaan met rest stoffen. Nee heel autosloop Holland is duurzaam op weg naar de toekomst. Binnen de autodemontage branche is dankzij de komst van de verwijderingsbijdrage voor autowrakken flink geïnvesteerd in een schone en duurzame toekomst. In het jaar 2015 zal bijna 95% procent van uw sloopauto worden hergebruikt.

Wanneer u uw auto aan ons verkoopt zorgen wij ervoor dat uw auto op een milieu vriendelijke wijze word gedemonteerd. Is uw auto geschikt voor de export of betreft de auto die u wilt verkopen een jonge schadewagen? Dan kunnen wij u blij maken met een hoge inkoop vergoeding. Normaal gesproken kopen wij voertuigen in tegen de geldige oud ijzer prijs. Echter niet elke auto is dezelfde waardoor de waarde van de sloopauto wel kan oplopen tot duizenden euro’s!

Uw auto milieu bewust laten demonteren in Noord Limburg.

Autosloperij Venlo is altijd op zoek naar voertuigen met problemen. Het maakt ons werkelijk niet uit wat er allemaal aan uw auto mankeert. Wij verzorgen u graag een gratis ophaalservice aan huis waarbij u direct over de dagwaarde van uw auto kunt beschikken. Onze chauffeurs beschikken over de bevoegdheid om uw auto op locatie af te melden voor de rijksdienst voor het wegverkeer. Hiermee stopt automatisch de verplichte motorrijtuigenbelasting. Het enige wat u zelf moet doen is uw verzekeraar contacteren en melden dat uw auto is verkocht.

Onderdelen aanvraag.

Bent u op zoek naar een gebruikt auto onderdeel van bijvoorbeeld een Opel of een Ford. Middels het plaatsen van uw onderdelen aanvraag bereikt u in één keer honderden autosloperijen. U kunt hierdoor makkelijk zoeken naar het juiste tweedehands auto onderdeel. Middels uw aanvraag verkrijgt u direct verschillende offertes aangeboden. Zo kan u bepalen bij welke autosloop u het onderdeel bestelt. In de meeste gevallen kan u direct per ideal betalen en heeft u het deel wat u zoekt al binnen 24 uur in huis!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.