Autosloperij Zoetermeer,

Uw auto verkopen aan de autosloperij? Is uw auto kapot of heeft uw auto zoveel gebreken dat u een te hoge garage rekening moet gaan betalen als u nog een jaar zorgeloos met uw auto de weg op wilt kunnen? Ons autodemontage bedrijf koopt loop- en sloopauto’s op. De waarde die wij aan uw oude auto hechten is het oud ijzer. U kunt dan ook rekenen op een eerlijke vergoeding voor uw oude auto die minimaal gelijk is aan de geldende dagkoers voor het metaal. Niet elke auto is dusdanig ver opgereden dat alleen nog maar het oud ijzer een waarde vertegenwoordigt. Jongere schadeauto’s zitten nog vol goede onderdelen; deze kunnen op den duur allemaal worden verkocht. Hierdoor kunnen de inkoopprijzen voor schadevoertuigen oplopen tot wel duizenden euro’s.

Autodemontage Holland milieubewust.

zij schade sloopautoNiet alleen in Zoetermeer maar ook in geheel Zuid-Holland hebben de autosloopbedrijven een vergaande professionalisering doorgemaakt. Met de komst van de verwijderingsbijdragen die in de jaren 90 is ingevoerd hebben alle autoslopen er voor gezorgd dat de demontage van oude afgedankte voertuigen in Nederland op de kaart is gezet! Dit heeft er toe geleid dat het demontage bedrijf milieu bewuster is gaan denken. Daarnaast is service een belangrijk element geworden als het gaat om de inkoop van oudere auto’s. Voorheen moest men de sloopauto zelf naar de sloperij toe brengen; inmiddels rijden er genoeg ophaaldiensten door heel het land. Zo ook die van ons. Wij rijden namelijk dagelijks langs verschillende adressen om auto’s aan huis op te halen. Wilt u ook uw oude auto laten vernietigen. Neem dan eens contact op met één van onze medewerkers, zij staan u graag te woord. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen uw auto online aan te melden. Wij nemen dan vervolgens met u contact op om uw auto te bespreken en u een reëel bod te doen.

De waarde van uw sloopauto,

De grote vraag blijft natuurlijk hoeveel uw oude auto kan opbrengen als u hem aan de sloperij verkoopt. Helaas is dit niet eenduidig te zeggen. Zeer oude auto’s die niet meer courant zijn worden uitsluitend gedemonteerd voor het metaal! Bijvoorbeeld een FIAT PANDA type één, deze Italiaanse auto heeft zijn beste tijd wel gehad. Veel onderdelen zullen niet worden verkocht maar alleen worden gerecycled. De waarde zal dan ook niet meer bedragen dan een oud ijzer vergoeding en gratis ophaalservice. Dit maakt dat er geen eenduidige prijs kan worden afgegeven voor sloopauto’s dit is volledig afhankelijk van het type en model maar ook het bouwjaar van uw auto!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.