Auto verkopen? Auto te koop gevraagd met lekke koppakking.

Gaan er bij u op het dashboard lampjes branden en komt de temperatuurmeter in het rood? Dat heeft u vast al de wegenwacht gebeld of bent u naar uw plaatselijke garage gereden. Vaak krijgt u dan te horen dat uw auto hoogst waarschijnlijk een lekke koppakking heeft. Naarmate een auto ouder wordt en al vele kilometers asfalt heeft afgelegd is de kans groot dat dit euvel een keer optreedt. De enige oplossing is het vervangen van de koppakking. Er bestaan wel wondermiddeltjes maar daar zal uw auto niet beter van worden. Dit zal slechts de levens duur een kleine duizend kilometer verlengen, maar meer ook niet.

Wat gebeurt er precies bij een lekke koppakking?

Uw auto graat koelvloeistof verbruiken; er is namelijk een gaatje ontstaan tussen de cilinderwand en de verbrandingskamer. Hierdoor komt er dus koelvloeistof bij de brandstof c.q. de verbranding waardoor de auto begrint te roken, witte rook! Dat duidt op verbrande koelvloeistof. Koelmiddelen roken extreem veel bij overmatige verhitting. Een flink rokende auto geeft zelf dus al aan wat het euvel is. Niet alleen de koppakking kan witte rook veroorzaken. Ook een kapotte turbo kan het zelfde probleem geven. Uw motor raakt eveneens ook oververhit.

Reparatie van uw auto is vaak kostbaar. Daarbij valt niet vooraf te bepalen of het daadwerkelijk uw koppakking is. Er kan ook een scheur zijn ontstaan in uw cilinderkop waardoor er zelfs een compleet andere kop gemonteerd dient te worden. Hopelijk is dat niet het geval. Echter zal voor een honderd procent goede reparatie de kop gevlakt dienen te worden door een revisiebedrijf.

Direct uw auto met rokende motor verkopen?

Naast auto’s zonder gebreken kopen wij ook auto’s met problemen. Een lekke koppakking of kapotte versnellingsbak, daar hebben wij geen bezwaar bij. Natuurlijk is de waarde van uw auto altijd lager als een auto zonder gebreken. Echter wij bekijken wel iedere auto op zich. Wellicht kunnen wij voor uw auto nog een hoge inkoopvergoeding geven. Meld uw auto hiervoor online aan zodat wij u een bod kunnen doen. Onze medewerkers bellen u dan terug!

Werkwijze inkoop

 1. Bij voorkeur online aanmelden via onze website.
 2. Een ervaren auto opkoper zal uw auto taxeren door middel van ons taxatie formulier
 3. Geen online veilingen maar direct binnen enkele uren een vast bod!
 4. Voertuigen worden bij u opgehaald, dus niet het hoeven brengen naar de andere kant van Nederland.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.


  Ik accepteer de algemene voorwaarden

   Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

  Onderdelen zoeken

  Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

  Stap 1

  Bel ons voor
  een afspraak
  en wij komen
  wanneer het u
  uit komt.

  Stap 2

  Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

  Stap 3

  Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.