Autosloperij Roermond

Autodemontage in de regio Limburg, uw kapotte auto direct verkopen aan een milieubewust autosloop bedrijf. Onze sloperijen halen in geheel Limburg sloopauto’s op voor hun demontage bedrijf. Wij zijn niet alleen op zoek naar ELV voertuigen. Dit zijn auto’s die totaal zijn versleten. Ook kopen wij schadeauto’s en 4×4 voertuigen voor de export. Via deze webpagina kunt u direct uw auto verkopen. Meld uw auto aan zodat wij u wellicht kunnen verlossen van uw kapotte auto!

U kunt rekenen op een eerlijke oude auto vergoeding die hoger is dat de huidige oud-ijzer-prijs. Niet elke auto is hetzelfde, hierdoor kan de waarde van uw auto wellicht veel hoger uitpakken. Met name schadeauto’s en voertuigen van Japanse merken zijn voor ons veel meer waard. Door middel van het achter laten van uw contact gegevens zullen wij uw auto vrijblijvend taxeren. Gaat u akkoord dan wordt de auto bij u aan huis opgehaald. Tevens verzorgen wij de afmelding van uw auto. U betaalt per direct geen wegenbelasting meer en kan dezelfde dag nog uw verzekeraar contacteren.

Sloopauto onderdelen zoeken.

Bent u aan uw auto aan het klussen en wilt u uw auto zo goedkoop mogelijk repareren. Vaak zoekt u dan gebruikte onderdelen tegen een goede prijs. Via het plaatsen van een online auto onderdelen aanvraag bereikt u middels één klik meerdere demontage bedrijven in de regio Limburg maar ook in Roermond en Venlo. De autosloperij kan reageren op uw onderdelen aanvraag en u per mail direct een offerte verzenden. Daarnaast ontvangt u tevens aanbiedingen van het onderdeel dat u zoek uit geheel Nederland. U kan direct de prijs vergelijken en de juiste sloperij benaderen. Vaak is het onderdeel de volgende dag al in huis. Kijk hier voor het plaatsen van uw onderdelen aanvraag.

auto op zij kant.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.