Autosloperij Ridderkerk,

De autosloperij koopt uw versleten auto! Als uw auto al de nodige jaren oud is en redelijk wat kilometers heeft afgelegd, is er een grote kans dan er het nodige moet worden vervangen. Slijtage delen zoals, remschijven, remblokken maar ook een uitlaat en een schokdemper hebben geen eindeloos leven. Daarnaast hebben auto’s door het Nederlands klimaat het nodige te lijden. Zeker in een strenge winter als er veelvuldig wordt gestrooid door het Rijk en de gemeenten! De pekel, het strooi zout gaat inwerken op de carrosserie van uw auto met roest tot als gevolg. Begint uw auto eenmaal te roesten dan zal zich dit alleen maar verder uitbreiden.

De auto is onherstelbaar kapot gegaan ?

Naast problemen met de corrosie waar uw auto vroeg of later last van heeft zijn er ook mechanische onderdelen die kapot kunnen gaan. Een versleten koppeling maakt dat u niet meer kan schakelen en met een lekke koppakking wordt uw motor oververhit. Wilt u een dergelijke reparatie laten uitvoeren dan kost dit een hoop geld. Veel particulieren besluiten dan als voorzorg direct de auto te verkopen. Want er bestaat een grote kans dat het ene onderdeel nog niet gemaakt is en het volgende onderdeel al weer kapot gaat. Uw auto wordt eigenlijk een bodemloze put!

Autodemontage in Nederland.

Auto tegen vang reelIn Nederland hoeft uw auto niet direct gesloopt te worden door een sloperij. U mag ook zelf uw auto slopen; hierbij heeft de RDW wel een aantal regels opgesteld. De auto moet namelijk minimaal 15 jaar oud zijn wilt u hem zelfstandig mogen demonteren. Vaak is het demonteren alleen maar weggelegd voor vakkundige hobbyisten die specifieke onderdelen nodig hebben van een oldtimer. Heeft u zelf geen zin in een hoop gedoe laat staan de ruimte om uw auto te slopen. Wij kopen namelijk loop en sloopauto’s. Ook voor uw sloopauto willen wij nog een leuke restwaarde vergoeding betalen. Wij zorgen er dan voor dat de auto milieu vriendelijk wordt gesloopt. Oliën en vetten worden afgevoerd naar erkende verwerkers. Uw autowrak wordt dan voor 100% gestript. Meld uw auto aan via deze website, wij komen dan terug met een inkoopbod op uw sloop of schadeauto! Natuurlijk kunt ook direct contact opnemen via
06-34567272 Tevens haalt autosloperij Ridderkerk in heel Zuid-Holland de auto’s aan huis op!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.