Autosloperij Den Haag, uw auto laten afvoeren?

Uw kapotte auto laten afvoeren in De Haag. Onze autosloperij koopt dagelijks sloopauto’s op voor demontage. Ook in uw auto hebben wij interesse. Het maakt dan ook werkelijk niet uit in wat voor staat uw auto zich bevindt. APK afgekeurd of een kapotte motor? Dat zijn gebreken waar wij graag doorheen kijken. Normaal gesproken worden auto’s voor demontage aangeboden als ze het einde van hun levensduur hebben bereikt. De voertuigen worden dan ingekocht voor het oude ijzer. Voor oudere sloopauto’s kunt u bij ons rekenen op een eerlijke oud ijzer-vergoeding op basis van de dagkoers; daarnaast wordt er een opslag percentage gehanteerd dat merk- en type-afhankelijk is!!

De waarde van uw sloopauto

Auto met achter schadeNatuurlijk is de waarde die wij aan uw auto kunnen toekennen niet direct de oud ijzer prijs. Voor schade-auto’s van een jonger bouwjaar worden vaak serieuze bedragen afgerekend. Dit komt mede doordat tweedehands auto-onderdelen erg populair zijn en goed kunnen worden verkocht. Dit is mooi meegenomen wanneer uw auto volledig total loss is verklaard en/of eigenlijk onherstelbaar is beschadigd. Naast schadeauto’s bestaat er een categorie sloopauto’s waarvan de onderdelen geschikt zijn voor de export. Niet alleen de motoren maar ook versnellingsbakken, aandrijfassen en startmotors worden middels zeecontainers verscheept naar landen in Noord- en Midden Afrika. Is uw sloopauto hiervoor geschikt dan kunt u rekenen op een hogere inkoopprijs. Voornamelijk terreinwagens van merken als Mitsubishi en Toyota zijn zeer gewild!

Binnenstad Den Haag steeds milieu vriendelijker.

De Nederlandse overheid maar ook autosloop Holland, lopen in Europa voorop in het stimuleren van een duurzame en schonere economie. Mede hierdoor zijn de verwijderingsbijdragen in het leven geroepen maar ook de gemeentelijke subsidie regeling betreft het vernietigen van oudere auto’s. Dat maakt dat milieu vervuilende diesels in Den Haag massaal gesloopt worden. Naast de subsidie die u zelf in persoon bij uw gemeente dient aan te vragen kunnen wij u een vergoeding geven voor uw sloopauto. Wij kopen in de gehele stad auto’s op, ook in de regio Rijswijk en Scheveningen zijn wij vertegenwoordigd.

Direct uw sloopauto verkopen? Meld uw voertuig dan online aan. Onze sloopautotaxateur zal uw aanvraag bekijken en binnen enkelen uren terug komen met een bod op uw auto! Uiteraard is een geldige RDW vrijwaring met het stempel “vernietigd mogelijk!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.