Autosloperij Heerenveen,

Is uw auto op, lekt de auto olie of wil de motor gewoon weg niet meer aanslaan! De autosloperij kan u dan goed van dienst zijn. Auto’s worden naar de sloop gebracht om vervolgens duurzaam gedemonteerd te worden. Uw auto bevat namelijk veel oude metalen; metalen zoals ijzer, nikkel en chrome zijn uitstekend geschikt voor hergebruik. Daarnaast zijn er altijd nog wel een paar onderdelen die van de auto kunnen worden gesloopt en alsnog gebruikt kunnen worden. De autosloperij, autosloop Nederland is de grootste leverancier als het gaat om tweedehands onderdelen voor een scherpe prijs. Soms kan het onderdeel dat u zoek zelfs worden geleverd met garantie en al.

Autosloop, autodemontage goed ontwikkeld.

VoorschadeHet autosloop bedrijf heeft de afgelopen tien jaren niet stil gestaan; zo ook de hele mobiliteitsbranche niet. Voertuigen worden niet alleen zuiniger, maar ook slimmer met intelligente systemen zoals ABS, ESP maar ook automatisch inparkeren is al mogelijk. Zelfs de internet zoekmachine “Google” wil zich gaan richten op de autobranche met de zelfrijdende auto’s! Mede hierdoor is ook de demontagewereld in ontwikkeling gekomen. Autofabrikanten en importeurs werden verantwoordelijk gesteld voor de autowrakken die na 10, 15 jaar in de berm werden gedumpt. Door middel van het verwijderingsbijdrage stelsel is er een einde gekomen aan het lukraak demonteren van oude auto’s. Daarnaast heeft de RDW wetgeving doorgevoerd dat alleen oudere voertuigen zelfstandig mogen worden gesloopt. Met de opbrengst van de verwijderingsbijdragen heeft de autosloperij zich ontwikkeld tot een heus recyclingbedrijf waar bijna geen onderdeel meer wordt vernietigd. Hierdoor is ook autosloop Nederland in staat te voldoen aan de Europese recycling doelstelling. Uw sloopauto wordt namelijk voor 95% hergebruikt. Dit is dus niet alleen het metaal maar ook het kunststof dat veelvuldig in de auto is verwerkt. Het kunststof-granulaat kan weer dienen voor nieuwe toepassingen voor bijvoorbeeld woningbouw maar ook voor dijkafscheidingen van sloten.

Uw sloopauto verkopen voor recycling.

Ook uw kapotte auto kan voor bijna honderd procent worden recycled. Heeft u een auto met gebreken of een verlopen APK dan kunnen wij u wellicht blij maken met een eerlijke vergoeding voor uw auto. Niet elke auto vertegenwoordigt slechts een oud ijzer waarde. Schadeauto’s of specifieke type’s en modellen brengen vaak nog een leuk bedrag op. Meld uw auto aan voor een direct bod. Natuurlijk gratis opgehaald.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.