Autosloperij Hilversum

Het autodemontage bedrijf in de regio Hilversum is een milieu bewuste autosloperij en kan u uitstekend helpen als u een sloopauto heeft en deze wilt verkopen! Niet alleen voertuigen die aan het einde van hun technische levensduur zijn beland worden door ons ingekocht. Naast de gebruikelijke demontage auto’s die worden ingekocht aan de hand van de geldende oud- ijzer-koers kunnen wij u meer Euro’s geven voor auto’s waar van de onderdelen nog niet van zijn verouderd. Daarnaast worden vandaag de dag nog steeds veel onderdelen naar het buitenland geëxporteerd. Voornamelijk Duitse auto-onderdelen gaan richting het Oostblok in tegenstelling tot Japanse onderdelen die juist in het werelddeel Afrika erg gewild zijn. Het betreft hier vaak onderdelen van bestelbussen of 4×4 treinwagens.

Verkoop u sloopauto? Autosloop Holland.

BMW voor schadeAutodemontage is de afgelopen jaren zeer sterk ontwikkeld. Dit komt mede door dat Nederland een van de weinige zo niet het enige land is met een verwijderingsbijdrage-systeem. Bij aanschaf van een nieuwe auto wordt er een x-bedrag gereserveerd voor het op termijn milieubewust demonteren van uw auto. Middels deze gelden hebben vele sloperijen hun bedrijfsvoering kunnen professionaliseren. Inmiddels is de sloperij van toen uitgegroeid tot een professioneel en duurzaam demontage bedrijf. Dat maakt dat wij als geen ander interesse hebben in uw sloopauto. Door middel van het goed demonteren van uw autowrak weten wij meerwaarde te creëren. Niet alleen de ferro-metalen worden recycled maar ook de non-ferrro’s en het plastic en aluminium.

Onderdelen zoeken op de autosloperij in Hilversum?

Ook bij de autosloperijen in de Provincie Utrecht kunt u direct een onderdelen-aanvraag plaatsen. Middels het invullen van uw auto onderdelen aanvraag krijgt het demontage bedrijf direct inzicht in het onderdeel wat u zoekt. Hebben zij het juiste vervangingsdeel voorradig dan zal er met u per mail of telefonisch direct contact op worden genomen. U krijgt direct te horen wat het u kost en wanneer het bij u aan huis kan worden afgeleverd. Ook onderdelen nodig? Plaats uw onderdelen aanvraag!
Direct geld voor uw sloop of schadeauto, meld de auto aan middels de website, wij doen u dan een vrijblijvend bod op uw auto. Gaat u akkoord dan halen wij de auto bij u aan huis op. Tevens wordt de auto bij overdracht afgemeld bij de RDW.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.