Autosloperij Leiden,

Heeft u een APK-afgekeurde auto? Of staat uw auto al enige tijd bij u voor de deur omdat de APK is verlopen? Aan onze autosloperij kunt u iedere auto verkopen; het maakt helemaal niet uit of uw auto nu kapot is of gewoonweg opgereden. Wij kopen dagelijks sloopauto’s in voor het oud ijzer. U kunt dan ook rekenen op een hoge oud ijzer vergoeding voor uw auto. Niet elke auto is echter hetzelfde waard; de waarde van uw auto kan flink toenemen wanneer de onderdelen relatief jong zijn of het juist onderdelen zijn die geschikt zijn voor de export naar het buitenland. Veel oudere Japanse motoren worden namelijk per zeecontainer geëxporteerd naar landen in Noord- en Midden-Afrika.

De autosloop haalt in geheel Leiden auto’s op!

Kan uw kapotte auto niet meer worden gebracht naar de sloperij? Ook dan helpen wij u graag. Wij halen namelijk alle auto’s bij u kosteloos aan huis op! Dit is extra service die het autodemontage bedrijf u graag wil geven. Wij begrijpen heel goed dat het bijna niet meer mogelijk is om uw niet-rijdende auto nog naar onze sloop af te voeren. Ook wanneer de APK is verlopen en de auto nog wel rijdbaar is adviseren wij om de auto niet zelfstandig te komen brengen. Het is namelijk strafbaar als u met een ongekeurde auto alsnog aan het verkeer deelneemt.

Onderdelen zoeken bij de autosloop in Leiden.

Honda schadeMiddels het plaatsen van een online auto-onderdelen aanvraag bereikt u in een keer een grote groep Nederlandse autosloperijen. Wanneer het door u gevraagde onderdeel bij het sloopbedrijf aanwezig is, zal een verkoopmedewerker u per mail laten weten wat de kosten zullen zijn. Gaat u akkoord dan heeft u het onderdeel vaak al de volgende dag in huis. Steeds meer demontagebedrijven maken gebruik van de online mogelijkheden die een onderdelen aanvraag hun biedt. Naast het alleen aanbieden van gebruikte onderdelen ontvangt u ook indien mogelijk een offerte van een nieuw imitatie onderdeel zodat u als consument zelf kunt bepalen of u kiest voor nieuw of gebruikt! Het prijs verschil is vaak direct zichtbaar!

Uw sloopauto verkopen: Meld de auto online aan. Onze inkopers zullen uw aanvraag bekijken en uw contacteren voor een eventueel inkoopbod. Ook schadeauto’s kopen wij in via deze weg!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.