Autosloperij Meppel,

Wanneer belandt uw auto op de sloop? Vaak worden auto’s naar de sloperij gebracht als het voertuig zoveel schade heeft opgelopen dat deze niet meer te repareren is tegen een prijs die lager is als de dagwaarde. Uw schadeauto is dan economisch totaal los. De reparatiekosten zal uw verzekeraar niet willen vergoeden want dat gaat hen meer kosten als de dagwaarde. Helaas is de dagwaarde altijd lager waardoor u niet dezelfde auto kunt terug kopen. Er moet dan altijd geld bij.

Naast economisch totaal los kan uw auto ook onherstelbaar zijn beschadigd. Vaak het gevolg van een fikse aanrijding waardoor cruciale delen kapot zijn gegaan. Gelukkig neemt het aantal schademeldingen de afgelopen jaren steeds verder af. De auto’s worden veiliger en kunnen als het ware automatisch reageren op een verkeerssituatie. Zowel autosloop Nederland als de autosloperij Meppel heeft hier echter geen voordeel van. Juist kapotte schadeauto’s zijn gewild voor de sloperij. Wij zij altijd bereid u nog een goed bedrag te betalen voor uw schadeauto! Uw auto bezit namelijk veel onderdelen die wij goed als tweedehands auto onderdeel kunnen verkopen.

Autodemontage voor oudere sloopauto’s

Astra Lekke bandNiet elke sloperij voert hetzelfde beleid. Ondanks dat men hetzelfde werk uitvoert heeft iedereen zijn eigen strategie. Zo bestaan er autosloperijen die alleen maar op zoek zijn naar oudere kapotte auto’s. Auto’s die eigenlijk niemand meer wil hebben. Vaak auto’s die duur zijn in de belasting en het verbruik! Meestal worden deze auto’s aangeboden als de APK is verlopen. Is uw auto APK afgekeurd maar heeft u geen geld en zin in de reparatie? Verkopen van de kapotte auto is dan vaak de beste oplossing. Soms worden wij gebeld door auto eigenaren die de auto maanden lang hebben stil gezet. Meestal wanneer de bekeuring van de RDW op de deurmat valt. Uw auto moet namelijk over een geldige keuring beschikken ook al maakt u er geen gebruik van. Heeft u langer als twee maanden geen geldige keuring dan loopt u het risico dat uw automatisch wordt aangeschreven met als gevolg een hoge boete!

Laat uw sloopauto gratis ophalen, in geheel Drenthe

Ons demontage bedrijf heeft interesse in elke auto. U kunt bij ons rekenen op een goede oud ijzer vergoeding die wel kan oplopen tot honderden zo niet duizenden euro’s wanneer het een schadeauto betreft. Meld u auto aan voor een direct bod, natuurlijk met gratis ophaalservice of bel 06-34567272

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.