Autosloperij Nijmegen,

Is uw auto helemaal versleten? Natuurlijk is het zeer vervelend als je oude auto zijn beste tijd heeft gehad. Vaak is het nog wel mogelijk de auto op te knappen. Maar meestal vraagt dit zo’n grote investering dat u beter direct op zoek kunt gaan naar een vervangende auto. Autosloop Holland kan u dan zeker van dienst zijn. Onze autosloperij koopt namelijk loop- en sloopauto’s in voor haar milieubewuste autodemontage. Uw sloopauto is de invoer van de sloperij. Naast de verkoop van gebruikte auto onderdelen is het oud ijzer voor ons van groot belang. Bij ons kunt u rekenen op een eerlijke oud ijzer prijs voor uw auto. Natuurlijk kan de inkoopprijs verder oplopen naar mate uw auto jonger is of geschikt is voor de export.

Uw sloopauto verkopen? Gratis ophalen in Nijmegen.

Ope corsa BHeeft u zojuist te horen gekregen dat een nieuw jaar APK u te veel geld gaat kosten. Hopelijk kunnen wij u blij maken met een leuke vergoeding voor uw auto. Onze chauffeurs rijden dagelijks in de regio van Nijmegen maar ook in de omliggende plaatsen halen wij auto’s op. Niet alleen sloopauto’s worden door ons ingekocht, sterker nog wij hebben een grote behoeften aan jonge schadeauto’s. De onderdelen van uw schadeauto zijn namelijk goed te verkopen; hierdoor kunt u rekenen op een hoge vergoeding. Heeft u een aanrijding of ongeluk gehad en is uw auto total-los. Meld hem dan aan via onze website; een ervaren demontageauto taxateur zal u aanvraag bekijken en binnen enkele uren terug komen met een direct inkoop bod. Gaat u akkoord met ons overname voorstel dan zorgen wij er voor dat de auto bij u aan huis zal worden opgehaald. Heeft u recht op door transport dan kan dit de inkoopprijs verhogen!

Onderdelen zoeken op de sloperij.

Heeft u een auto waar u graag zelf aan sleutelt een oldtimer of heuse klassieker. Via het plaatsen van een online onderdelen aanvraag bereikt u met één muisklik wel honderden sloperijen. Autosloop Holland is de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld. Naast voertuig demontage worden er ook via het sloperij kanaal veel imitatie onderdelen verkocht. Sommige onderdelen hebben namelijk niet het eeuwige leven en zijn ook niet goed tweedehands verkrijgbaar. Zoekt u iets wat u niet kan vinden? Plaats dan online uw onderdelenaanvraag, dit heeft de grootste kans op succes.

Direct uw sloopauto aanbieden, meld hem aan via de website of neem contact op met onze taxatie medewerkers

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.