Autosloperij Haarlem, Autorecycling

Wanneer u in de regio van Haarlem woont hoeft u nooit ver te zoeken naar een goede recyclingauto opkoper. In uw provincie zijn namelijk ontzettend veel kleine maar verantwoorde sloperijen te vinden. Stap eens in de auto en kijk eens rond op het industrieterrein de Liede. Dit is het grootste Nederlandse industriegebied waar tal van autosloperijen en handelaren zijn gevestigd. Daarnaast is autosloperij Haarlem ook een goed alternatief wanneer uw auto voor demontage in aanmerking komt.
Uw auto laten afvoeren door een RDW-erkend autosloopbedrijf is niet altijd even leuk. Vaak heeft de auto u jarenlang goed van dienst kunnen zijn. Het is dan ook heel vervelend als u moet vaststellen dat het toch echt einde oefening is met uw auto. Vaak zijn er te veel kleine mankementen of een groot technisch probleem wat kostbaar is om te repareren. Het is dan wellicht het verstandigst om uw auto direct aan een sloopautospecialist te verkopen. Wij begrijpen maar al te goed dat u liever nog een aantal jaartjes had door gereden. U moet nu immers op zoek naar een goede occasion en dat kost weer een hoop geld.

Opbrengst van uw kapotte auto.

Auto tegen vangreelVoor elk bedrijf dat zich bezighoudt met recycling zijn onze afgedankte auto’s als afvalstof de aanvoer van hun onderneming. Recycling is de laatste jaren steeds populairder aan het worden. Er is wetenschappelijk vastgesteld dat het ons als maar meer geld kost om delfstoffen te winnen. Het hergebruik van oudere metalen is bijna goedkoper dan het winnen van schoon en zuiver ijzer erts. Niet alleen oud ijzer of ijzerhoudende metalen worden hergebruikt. Steeds meer verbruiksgoederen worden duurzaam geproduceerd waardoor ze aan het eind van hun leven opnieuw in de keten gebruikt kunnen worden. Dit zijn natuurlijk positieve ontwikkelingen die de leefbaarheid en het klimaat en de oplossing van milieuproblemen ten goede komen. Wij hebben echter met zijn allen nog een hele weg voor ons om al ons afval op een duurzame en bewustere manier te her-gebruiken. Gelukkig kunnen overheidsbemoeienissen hierbij een handje helpen. Het verplichten van een hoger hergebruik percentage zijn doelstellingen die ons al op het goede spoor zetten. Zo ook het verminderen van verpakkingsmateriaal bij voedingsmiddelen en het verbieden van niet-afbreekbaar plastic dat maakt dat het duurzaam ondernemen veel interessanter wordt.

Uw sloopauto laten afvoeren.

Wanneer u uw sloopauto aan ons verkoopt zorgen wij er niet alleen voor dat u een eerlijke restwaarde vergoeding verkrijgt. Naast het bedrag dat wij voor de waarde van het oud ijzer willen betalen maken wij dat de auto milieu bewust wordt gesloopt. Chemische stoffen zoals accuzuur en lood worden naar erkende verwerkers afgevoerd. Daarnaast wordt het autowrak fijngemalen tot een soort granulaat. Dit granulaat kan middels de ‘Post – shredder’ technologie weer worden gescheiden zodat niet alleen het metaal een nieuw leven verdient maar ook het kunststof, zand, vezels, glas en het koper.Verkoop uw sloopauto vandaag nog voor een duurzame recycling. De auto wordt kosteloos bij u opgehaald en daarnaast krijgt u direct betaald terwijl de afmelding bij de RDW door ons voor onze rekening wordt genomen.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.