Autosloperij Eindhoven,

Alfa 147 flinke schadeVerkoop uw sloopauto vandaag nog! Ons demontagebedrijf koopt voertuigen in die gesloopt mogen worden. Voor ons is het oude ijzer van belang. Wij kopen dan ook auto’s in tegen de werkelijke dagkoers. Natuurlijk kan de waarde van uw auto oplopen! Dit is totaal afhankelijk van wat voor auto u wilt laten demonteren. Werkelijk alle soorten en merken auto’s kunt u aanbieden! Bepaalde types en merken zijn zeer geschikt voor de exporthandel. Echter het merendeel van de auto’s wordt binnen de Nederlandse grenzen gedemonteerd! Veel onderdelen vinden alsnog een weg naar het buitenland. De overgebleven restmaterialen worden op een zeer milieu verantwoorde wijze hergebruikt. Autodemontage Eindhoven is koploper als het gaat om het verantwoord demonteren van uw sloopauto.

Uw auto laten slopen! De autosloop zoekt uw sloopauto.

Onze sloperij is altijd op zoek naar auto’s; wij halen dan ook de auto bij u aan huis op. Heeft u een kapotte auto die u wilt verkopen? Meld hem dan aan op onze website. Wij komen dan bij u terug met een inkoop bod. Is uw auto niet echt een sloopauto maar weet u niet goed wat u er verder mee aan moet? Dan kunt u altijd direct contact opnemen met onze inkoper. Wij bekijken graag uw aanvraag en doen u een serieus overname voorstel.

Schadeauto’s steeds schaarser!

Is uw auto total loss? Het aantal aanrijdingen neemt de afgelopen jaren steeds verder af. De economische crisis is een oorzaak. Maar ook de steeds verdergaande technische ontwikkelingen waar auto’s veiliger en slimmer door worden. Neem nou Google. Dit bedrijf wil de nummer één worden met de zelf-rijdende auto. Wellicht dat ook hierdoor het aantal aanrijdingen verder zal dalen. Uw schadeauto wordt eigenlijk meer waard. De vraag naar jonge gebruikte onderdelen neemt zowel in het binnenland als buitenland als maar toe. Heeft u een schadeauto? Wij doen u graag een goed handels bod. Naast het oude ijzer zijnde onderdelen ons namelijk ‘goud’ waard! Daarnaast haalt autosloperij Eindhoven de auto bij u aan huis op. Dit is kosteloos als blijk van service.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.