Autosloperij Dordrecht koopt sloopauto’s

Uw sloopauto laten afvoeren door een ervaren autosloperij? Ons bedrijf is al jaren actief in de Drechtsteden en daarbuiten. Wij kopen namelijk alle merken en type auto’s die geschikt zijn voor het autodemontage bedrijf. Heeft u een sloopauto? Bel dan direct met een van onze inkopers; zij helpen u graag verder. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen uw auto aan te bieden via de website, wij zullen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en bij u terug komen met een geldig inkoop bod. Gaat u akkoord met het door ons geboden bedrag, dan zorgen wij ervoor dat de auto bij u aan huis zal worden opgehaald. U krijgt direct contant betaald als u dat wenst; daarnaast wordt de administratieve last door ons voor u uit handen genomen.

Het autodemontage steeds milieu vriendelijker.

Volkswagen Golf IV op zijn kopU leest het werkelijk overal: onze manier van leven moet steeds milieuvriendelijker en duurzamer worden maar wist u dat autosloop Holland in Europa voorop loopt als het gaat om duurzaam ondernemen. Met de komst van de verwijderingsbijdrage voor voertuigen begin jaren 90 is er veel geld geïnvesteerd in het professionaliseren van de autosloperij, de autosloop. De bedrijven zijn steeds milieuvriendelijker gaan werken. Daarnaast werden er tal van overheidsmaatregelen opgelegd zodat de ondernemers geen milieuschade meer kunnen veroorzaken. Vandaag de dag worden de milieu vervuilende stoffen die in uw auto zitten op een correcte wijze verwerkt; meestal kunnen oliën en vetten worden hergebruikt in de keten. Het totaal aan recyclebare materialen dat zich in uw auto bevindt bedraagt wel 95% van het autowrak!!

Onderdelen-kijker uw onderdelen aanvraag.

Waar u voorheen nog bij de autosloperij Dordrecht langs moest om op zoek te gaan naar het juiste onderdeel dat wellicht op een autowrak aanwezig was, gaat alles vandaag de dag heel anders. U kunt gewoon vanuit uw luie stoel op zoek naar tweedehands onderdelen voor uw auto. Middels het plaatsen van een onderdelen aanvraag bereikt u in één keer honderden sloperijen die ons land rijk is. Nooit meer uren zoeken naar iets wat u toch niet gaat vinden. Via de online aanvraag krijgt u van de sloperij bericht of het onderdeel wat u zoekt aanwezig is en tegen welke prijs het aan u kan worden verzonden. Niet alleen gebruikte onderdelen worden via deze weg verkocht maar ook nieuwe delen en imitatie. U kan zo direct vergelijken of nieuw toch niet voordeliger is!

Vandaag uw sloopauto laten afvoeren naar de sloperij?? Onze autosloperijen helpen u graag verder
meld uw auto aan en ontvang vandaag nog een direct inkoop bod!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.