Sloperij Steenbergen.

Heeft u een sloopauto staan in de regio van Steenbergen ter hoogte van de A4? Wij kopen kapotte sloopauto’s dan wel demontage auto’s op. De voertuigen die wij inkopen zijn vaak verouderd en hebben verschillende gebreken. Helaas is voor u het moment dan daar dat de auto meer moet gaan kosten als de werkelijke dagwaarde. Juist voor dit soort voertuigen kunnen wij in de regio Steenbergen, De Heen, Sint Philipsland een gratis ophaaldienst aanbieden. Daarnaast kunt u nog rekenen op een leuke vergoeding voor de sloopauto aangezien het merk type en model kan verschillen kunnen de inkoopbedragen en de waarde van uw sloopauto behoorlijk oplopen.

Is het een schadeauto?

Juist voor schadevoertuigen van jongere bouwjaren worden nog relatief hoge inkoopprijzen betaald. Dit komt omdat de tweedehands onderdelen afkomstig van dit soort voertuigen vaak nog erg gewild zijn. Daarnaast kan het autodemontage bedrijf de onderdelen goedkoper aanbieden als via het dealer kanaal. Zeker wanneer specifieke onderdelen zijn die niet verkregen kunnen worden als imitatie onderdeel is het kopen van tweedehands auto-onderdelen prijstechnisch zeer interessant. Mede hierdoor is er veel vraag naar uw schadeauto en kunnen wij vaak nog een marktconforme prijs betalen.

Gratis ophalen.

Wanneer u uw auto aan ons verkoopt, wat u heel eenvoudig kunt doen via het aanmeldformulier, verzorgen wij voor u een gratis ophaaldienst van de sloopauto. De auto kan dan op werkdagen bij u worden afgevoerd waarna u direct beschikt over een geldig vrijwaring. Het enige wat wij hiervoor nodig hebben is het complete kentekenbewijs, of een kentekencard. Heeft u deze niet meer in uw bezit? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij helpen u namelijk graag met dit probleem en adviseren u zodat dit voor u zo snel mogelijk is opgelost. U kunt namelijk ook via de website van de RDW kosteloos een demontagecode aanvragen zodat het voertuig alsnog van u naam kan worden gehaald.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.