Sloopauto verkopen Boxtel.

Heeft u een auto voor de deur staan waar u zich eigenlijk grote zorgen om maakt. U weet immers dat de auto binnenkort weer naar de garage moet voor de jaarlijks terugkerende APK keuring. Maar u weet nu al dat de auto deze keuring niet gaat doorstaan. De auto heeft immers tal van gebreken zoals een kapotte stuurbekrachtiging, een barst in de voorruit en daarnaast rammelt er ook nog eens van alles. Het liefst zou u op zoek gaan naar een vervangende auto. Maar wat moet u dan met deze rammelbak. Online verkoop heeft geen zin gezien de gebreken. Hiervoor hebben wij de oplossing:

De autosloperij koopt uw auto.

Ons autodemontage bedrijf is altijd op zoek naar voertuigen met teveel gebreken ook in Boxtel. Wij kopen immers sloop & sloopauto’s op. Onze chauffeurs zijn bijna zeven dagen per week beschikbaar om kosteloos bij particulieren aan huis hun APK afgekeurde auto’s dan wel loop of sloopauto af te voeren. Het afvoeren van uw auto is bij ons geheel kosteloos. Daarnaast betalen wij u een leuke vergoeding voor de waarde die de sloopauto vandaag de dag vertegenwoordigt. Een auto bestaat immers voor het merendeel uit oud ijzer. Naast dat oude ijzer op zichzelf al een waarde vertegenwoordigt zijn er altijd wel enkele onderdelen die zich aan de auto bevinden welke wij als tweedehands auto onderdeel kunnen verkopen. Hierdoor kunt u rekenen op een leuke vergoeding als u uw auto aan ons verkoopt.

Natuurlijk kopen wij geen nieuwe auto’s in en is de vergoeding die wij u voor de auto kunnen geven meer een recycling vergoeding dan een daadwerkelijke verkoopprijs. Wij kopen auto’s met gebreken dan wel kapotte motoren, kapotte versnellingsbakken of een verlopen APK. Dit zijn voertuigen die particulier niet meer te verkopen zijn waar wij nog wel geld voor willen betalen.

De waarde van uw sloopauto.

Astra 2.0 DTH motor kapotNu is niet elke auto hetzelfde. Hierdoor maken wij gebruik van het onderdelen taxatie formulier. Met behulp van uw kenteken kunnen wij direct een kentekencheck uitvoeren waardoor wij in één oogopslag kunnen zien welk type auto het gaat en de daarbij behorende motorisering. Voor sommige sloopauto’s geldt dat deze gewoonweg op zijn en aan het einde zijn van hun technische leven. Vaak zien wij dat bepaalde modellen op een gegeven moment allemaal hun beste tijd hebben gehad en massaal worden gedumpt op de autosloperij. Dit zijn voertuigen waarvan de onderdelen ook voor ons lastig te verkopen zijn. Het gaat dan meer om de recycling werkzaamheden dan om de onderdelenverkoop van het voertuig. Gelukkig zijn er verschillende types varianten auto’s op de markt gebracht; hierdoor kunnen de prijzen voor uw sloopauto’s erg uit een lopen. Van sommige modellen zijn de onderdelen nog erg gewild waardoor wij u een hogere inkoopprijs kunnen betalen. Dit is natuurlijk volstrekt afhankelijk van het voertuig dat u aan te bieden heeft.

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u auto kunnen betekenen? Meld dan online het voertuig aan zodat wij een gratis sloopauto taxatie voor u kunnen verrichten. Hiervoor kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.