Is de APK van uw auto verlopen?

Het kan zomaar voorkomen dat u niet tijdig genoeg vaststelt dat de APK keuring van auto al reeds weken is verlopen. Vaak spreken wij particulieren die voor een lange periode in het buitenland zijn geweest en terug in Nederland komen en enkele bekeuringen op de deurmat aantreffen voor het niet hebben van een geldige apk-keuring. Ook treinreizigers willen nog wel eens tegen dit probleem aanlopen, want de auto staat eigenlijk meer stil dan dat hij rijdt en krijgt hierdoor geen aandacht, waardoor u er vaak te laat achter komt dat de APK keuring reeds enkele maanden terug had moeten plaats vinden.

Auto is afgekeurd voor de APKHet hebben van een verlopen APK is in Nederland een groot probleem. Doordat de APK is verlopen mag u niet meer met de auto de weg op. Dit is strafbaar en vaak bent u ook niet verzekerd wanneer u een verkeersongeval veroorzaakt. Tevens controleert de RDW sinds enkele jaren op het hebben van een geldige apk-keuring. Heeft u deze niet vernieuwd binnen bepaalde periode dan ontvangt u automatisch een bekeuring. Dit is vaak zonde van het geld wat u beter aan andere zaken kunt besteden.

Ook kan het voorkomen dat u weet dat de APK eigenlijk is verlopen, maar u door uw financiële omstandigheden u uw geld wel beter kunt gebruiken. Veel particulieren zijn vaak niet op de hoogte van de bekeuringsbevoegdheid van de RDW. Ook wanneer de auto voor de deur stilstaat en dus niet wordt gebruikt maar geen geldige APK heeft krijgt u alsnog een bekeuring. Vaak is direct verkopen van de auto dan zo gek nog niet. Zeker als het een courante auto is kan de dagwaarde, de inkoopprijs, nog behoorlijk oplopen. Wij begrijpen immers heel goed dat er aan uw auto enkele werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Niet elke APK afgekeurde auto, dan wel auto waarvan de APK is verlopen is direct sloopauto. Natuurlijk speelt de leeftijd en de courantheid van het model, merk en type maar ook motorisering en uitvoeren dan wel de accessoires die op het voertuig zitten een belangrijke rol bij de waardebepaling van uw voertuig. Naast sloopauto’s kopen wij ook voertuigen in die niet meer over een geldige APK beschikken. U kunt bij ons altijd rekenen op een eerlijke vergoeding voor uw auto. Het kan immers zo zijn dat uw afgekeurde auto nog heel goed geschikt is voor export dan wel voor de verkoop (na reparatie) als tweedehands auto. Dit merk je dan ook direct aan ons overnamebod.

Gratis ophalen APK verlopen APK afgekeurde.

Zoals reeds eerder gemeld: wij kopen sloopauto’s. Dit zijn vaak auto’s met meerdere mankementen en een verlopen APK. Ook voor uw APK afgekeurde auto kunnen wij een leuke vergoeding geven. Naast dat wij betalen voor de overname van uw auto halen wij het voertuig kosteloos bij u aan huis op. U kunt dus rekenen op een gratis ophaaldienst welke u auto op werkdagen, op zaterdag kosteloos bij u kan afvoeren volgens afspraak. Uiteraard zullen wij de administratieve last die de verkoop van uw auto met zich meebrengt direct ter plaatse bij u afhandelen. Zodat u geen vast lasten meer betaalt!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.