Sloopauto Flevoland, Gratis ophalen.

Woont u in Lelystad of Almere en heeft uw auto het begeven? Wij hebben veel interesse in uw sloopauto. Het maakt werkelijk niet uit wat voor auto u heeft, wij zijn altijd bereid om op uw auto een inkoopbod te doen. Middels onze website kopen wij landelijk sloopauto’s in voor onze sloperijen. Wanneer wij uw auto mogen kopen zorgen wij er voor dat alles snel en soepel wordt afgehandeld. Naast een eerlijk handelsbod ontvangt u direct bij overdracht een correct vrijwaringsbewijs zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de vaste lasten.

Gebruikte auto onderdelen vindt u op de autosloperij!

Draag armen afgebrokenDoor de economisch tegenwind van de afgelopen jaren zijn autobezitters op hun portemonnee gaan letten. Veel consumenten hebben de weg naar de sloperij gevonden. Bij het autodemontage bedrijf vindt u een groot aanbod aan tweedehands auto onderdelen voor een derde van de nieuwprijs. Vaak bieden sloperijen ook nevenactiviteiten zoals nieuwe banden en nieuw slijtage onderdelen. Enkele hebben zelfs een doe het zelf werkplaats waar u als u een beetje handig bent zelf de onderdelen kunt monteren. Natuurlijk is dit niet voor ieder van ons weggelegd maar hierdoor blijft auto rijden een stuk leuker voor de portemonnee.

Schade auto aanbieden in Flevoland.

Niet alleen voor sloopauto’s willen wij betalen. Ook voor auto’s met schade geven wij u een hoge vergoeding. Juist wanneer de auto nog maar enkele jaren oud is doen wij u graag een inkoop voorstel. Vaak liggen de inkoopprijzen voor een schadevoertuig veel hoger omdat de onderdelen beter kunnen worden verkocht.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.